SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Gün Umudu Büyütme Günü"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:10:48
A- A+ PAYLAŞ

Eğitim Sen Malatya Şube Başkanı Ali Ekber Baytemur, “Özgürlük, barış, demokrasi, adalet ve emek mitingine geniş katılım bekliyoruz” dedi.

Sendika binasında, Eğitim Sen Şube Temsilciler Meclis Toplantısı öncesinde basın açıklaması yapan Eğitim Sen Malatya Şube Başkanı Ali Ekber Baytemur, “İşçiler kıdem tazminatına sahip çıkmak için şalterleri indirmek dahil sonuna kadar direneceklerini şehir şehir gerçekleştirdikleri eylemlerle, direnişlerle kanıtladı. Kamu emekçileri satış sözleşmesini kabul etmediler, onurları ve geleceklerine sahip çıkarak 19 Aralık 2013’te greve gitti. İşte bu nedenledir ki iktidar bloğu içinde yönetememe krizi ve iktidar kavgası başladı. Düne kadar rantı birlikte paylaşanlar şimdi birbirlerine darbe yapıyor, saray kavgasına tutuşuyorlar. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmaz, olmayacak. Aylardır ‘Bu daha başlangıç’ diyoruz. Önümüzdeki dönem AKP’nin hesap verme dönemi olacak. Gün, hesap sorma günüdür. Gün, eşit, özgür ve demokratik bir geleceğe dair umudu daha da büyütme günüdür. Gün, isyanı hep bir ağızdan haykırma günüdür. Gün, mücadeleyi büyütme günüdür. KESK, DİSK, TMMOB, TTB olarak; eşitlik, özgürlük, demokrasi ve emekten yana bütün örgütleri, bütün kurumları; bütün inisiyatif, bütün dayanışma, bütün forumları; tek bir istisna bile bırakmadan bütün yurttaşlarımızı yan yana gelip, omuz omuza vermeye; 11 Ocak 2014’te Ankara’da yapacağımız özgürlük, barış, demokrasi, adalet ve emek mitingine ülkenin her bir tarafında hep birlikte örgütlemeye, çoğaltmaya, büyütmeye, katılmaya çağırıyoruz” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız