SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Günçalar Pasajı'nda Düzenleme

0
Güncellendi - 2018-10-19 18:16:50
Günçalar Pasajı'nda Düzenleme
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi tarafından bir pasaj daha düzenlemesi yapıldıktan sonra esnafların ve vatandaşların hizmetine sunuldu. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Belediyesi tarafından Minibüs Durakları, Akpınar Esnaf İş Hanı, Çekirdek Pasajı ve ardından da Günçalar Pasajı’nda yaptıkları düzenleme ve yenileme çalışmalarını tamamlayarak vatandaşların hizmetine sunduklarını söyledi.

Battalgazi Belediyesi tarafından esnaflara yönelik yapılan hizmetler, esnaflar tarafından memnuniyetle karşılanıyor. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Belediyesi tarafından Şık Şık Mahallesi’nde bulunan Günçalar Pasajı’nda yapılan düzenleme ve yenileme çalışmalarının tamamlanması dolayısıyla Günçalar Pasajı esnafları ile bir araya geldi. Programa, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın yanı sıra Battalgazi Belediye Başkan Yardımcıları Yaşar Karataş, Zafer Kırçuval, Latif Okyay,  Şık Şık Mahallesi Muhtarı Ertan Küçük, bazı birim müdürleri, esnaflar ve vatandaşlar katıldı. Burada konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Belediyesi tarafından yapılan düzenleme ve yenileme çalışmalarına dikkat çekerek, “Günçalar Pasajı’nda esnaf kardeşlerimizin işlerin hayırlı, bereketli nasiplerinin bol olmasını temenni ediyorum. Tabi Belediye olarak bizlerin görevi, esnafımızın daha rahat hizmet edeceği, hizmet sunacağı güzel bir çevre bırakmaktır. Bu anlamda Battalgazi Belediyesi olarak bir taraftan çarşılarda düzenleme yaparken, bir taraftan durakların, bir taraftan da pasajlar ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Akpınar Esnaf Han’da, akabinde Çekirdek Pasajı’nda, daha sonra Minibüs Durakları ile ilgili çalışmalarımız, şu anda İstanbul Pasajı ile ilgili yaptığımız çalışmalar ve bugünde Günçalar Pasajı ile ilgili çalışmalarımız sonlandırılmıştır. Buradaki esnaflarımıza yapılan çalışmaların hayırlı olmasını diliyorum. Netice itibariyle daha güzel bir çevrede, hijyenik bir ortamda müşteri memnuniyetini esas alan bir yönetim anlayışının, esnafımızı daha da rahatlatacağını, ekonomik anlamda daha hareketli hale getirileceğini, ticari kârının daha iyi bir şekilde olacağına inanıyoruz. Ayrıca temizlik imandadır. Temizliğin olduğu yerde nasip ve kısmet meleklerinin bol olduğuna inanan bir milletiz. Ve bu inancın mensuplarıyız. Dolayısıyla bir yer ne kadar temiz olursa o yerde nasip, kısmet o kadar da bol olur. Biz etrafı temiz tutarken kendileri de sattıkları malın temiz olmasına, sattıkları yerlerin temiz olmasına, müşterilerin memnun edilmesine, onların hakikaten nitelikli ve kaliteli mal almalarına ve komşu hak ve hukukuna da riayet etmelerine dikkat etmelerini buradan istirham ediyoruz. Buradaki çalışmaların, esnaflarımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

Şık Şık mahallesi Muhtarı Ertan Küçük ise, “Şık Şık Mahallesinde bulunan Günçalar Pasajı’nı sayın başkanımız sağ olsun restore ederek mahallemize ve esnafımıza güzel bir eser kazandırdı. Bugün ayrı bir gün. Bugün 19 Ekim muhtarlar günü. İki hediyeyi bize veren, bizi büyük bir şekilde onurlandırdığı için sayın başkanıma ve ekibine, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ve duanın ardından Günçalar Pasajı, yeni görünümü ile birlikte esnafların ve vatandaşların hizmetine açıldı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız