SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Günde 2 Saat Su Geliyor''

A- A+ PAYLAŞ

Melekbaba Mahallesi 4. Caddede oturan bir grup vatandaş, içmesuyu sorunlarını birçok kez ilgili makamlara iletmelerine karşın çözüm bulunamadığını belirtirken, sorunlarını bir kez daha belediyeye ilettiler.

Bir grup mahalleli, oturdukları bölgede gece 03.00'de içmesuyu geldiğini, 05.00'de ise kesildiğini, vatandaşın perişan olduğunu belirtirken, bir mahalleli de konuyu ilettikleri belediye saha görevlilerinin "içmesuyu vanasını bulamadıkları" yolunda bilgi verdiklerini iddia ettiler.

Melekbaba Mahallesi'nden bir grup vatandaşın içmesuyu sorunları ile ilgili olarak Belediye Basın Bürosu'ndan ise şu bilgi verildi:

"..Melekbaba Mahallesi 4. Cadde üzerinde ikamet etmekte olan mahalle sakinleri Belediyeye gelerek, içme suyu nedeniyle yaşadıkları sıkıntıları Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf İzettin Cengiz’e aktararak, sorunlarının çözümü için yardım talebinde bulundular.

16 Ağustos Çarşamba günü Belediyeye gelen Melekbaba Mahallesi 4. Cadde sakinleri, Belediye Başkan yardımcısı Yusuf İzettin Cengiz ile görüşerek konu hakkında bilgi verirlerken, Melekbaba Mahallesinde yeni içmesuyu şebeke hattı çalışmalarının yapılmasından sonra suların düzensiz akmaya başladığını, 4. Cadde üzerindeki bazı evlerin içme suyunun akmadığını belirten Mahalle sakinleri, sorunun çözümü için yardım talebinde bulundular.

Mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyen Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf İzettin Cengiz, içmesuyu sıkıntısının giderilmesi için Belediye imkanlarını seferber edeceklerini belirterek, “Sorunun biran önce çözülmesi için çalışacağız. Vatandaşlarımızın bu mağduriyetlerini mutlaka gidereceğiz. Ben de bu konunun takipçisi olacağım” dedi.

Öte yandan MASKİ Müdürü Oktay Özelçi ise konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, Melekbaba Su Deposunun çıkış kodu ile sözkonusu caddenin zemin kodunun aynı olması nedeniyle sorun yaşandığını belirterek, “Aşırı sıcaklık sebebiyle su sarfiyatı da en yüksek seviyelere ulaşmış bulunmaktadır. Bu nedenle depo içindeki su yüksekliği yeterli basıncı sağlayamadığı için söz konusu caddeye geçici olarak su çıkmamaktadır.

Önlem olarak Su Teknik Şefliği ekiplerimiz tarafından Paşaköşkü Su Deposundan gelen hattan, kontrollü vana ile sözkonusu caddeye su verilecektir. Şu anda çalışmalar devam etmekte olup, bir aksilik çıkmadığı takdirde 17 Ağustos Perşembe günü akşam saatlerine doğru Melekbaba Mahallesi 4. Caddeye su verilmiş olacaktır” dedi..."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız