SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Günde 25 Kişiye Yardım Veriliyor"

A- A+ PAYLAŞ

 

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya Belediyesi tarafından kurulan ve kendisinin de fahri başkanı olduğu Malatya Yardım Gönüllüleri Derneği’nin önemli ve hayırlı çalışmalar yaptığını söyledi.

İhtiyaç sahibi insanlara yardım eli uzatan ve yaptığı çalışmalarla vatandaşların takdirini kazanan, Belediye İş Hanındaki Malatya Yardım Gönüllüleri Derneği’ni ziyaret eden  Belediye Başkanı Ahmet Çakır, çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.

Malatya Belediyesi olarak fiziki yapılanmanın yanı sıra sosyal ve kültürel çalışmalara da büyük önem verdiklerini belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya Yardım Gönülleri Derneği’nin kayıtlı dar gelirlilere belli periyotlarla başta gıda olmak üzere çeşitli yardımlarda bulunduğunu söyledi.

Çakır, “Derneğimiz de günlük olarak yaklaşık 25 kişiye yardım hizmeti veriyoruz. Yıllık olarak da yaklaşık 9 bin kişiye çeşitli yardımlar dağıtıyoruz. Ramazan Aylarında gıda yardımını yoğun bir şekilde sürdürüyoruz” dedi

Vatandaşların kullanmayarak Derneğe gönderdiği eşyaların ihtiyaçlarına göre dar gelirli vatandaşlara dağıtıldığını ifade eden Başkan Çakır, Hayırseverlere, iş adamlarımıza ve esnaflarımıza sesleniyorum. Kullanmadığınız eşyaları lütfen buraya gönderin. En sağlıklı bir şekilde muhtaç ailelerine dağıtıldığını vatandaşlarımızın bilmelerini özellikle istiyorum. Elbiseden, beyaz eşyaya, oyuncaktan, çoraba kadar her şey olabilir. Bize iletmeleri halinde yerinde teslim alarak emin bir şekilde ihtiyaç sahibi insanlara ulaştırmış oluruz. Hayırseverlerin desteğini ve yardımını bekliyoruz” dedi.

Ziyarete Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu ile Kent Konseyi Genel Sekreteri Ali Yıldırım’da katıldılar. Malatya Çarşısı'nın sevimli simalarından Kemal Çaputçu da başkanı ziyareti sırasında yalnız bırakmadı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız