SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Günde 30 Bin Ekmek Üretiyor"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:56:29
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır MEGSAŞ’da incelemelerde bulunup, yapılan yenileme çalışmaları hakkında bilgiler aldı. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a inceleme gezisinde Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu ve MEGSAŞ A.Ş Genel Müdürü Münir Özpolat eşlik etti. 

İnceleme gezisi sırasında, MEGSAŞ A.Ş’nin yeni bir yapılanma içerisinde kendini yenilediğini belirten Başkan Çakır, “MEGSAŞ A.Ş Büyükşehir Belediyemizin önemli şirketlerinden biri. MEGSAŞ Malatya’da sadece ticari amaçla kurulmuş bir şirket değil, aynı zamanda sosyal amaçlı yapılan yardımlarda Belediyemize önemli katkıları olan bir şirketimiz. MEGSAŞ ekmek fabrikasında günlük olarak 30 bin ekmek ve 20 bin Pasta-Simit üretimi yapılmaktadır. Üretimi gerçekleştirilen yaklaşık 10 bin ekmek ise şehrin muhtelif noktalarında bulunan ekmek kulübeleri aracılığı ile dar gelirli vatandaşlarımıza dağıtılmaktadır” dedi. 

MEGSAŞ A.Ş’nin kendini günün teknolojik gelişmeleri doğrultusunda yenilediğini belirten Başkan Çakır, “MEGSAŞ günümüz koşullarına göre revize edilerek yenileniyor. Özellikle tünel fırın sistemine geçilerek tamamen mekanik, el değemeden bir üretim gerçekleştirilecektir. MEGSAŞ ekmek fabrikası yapılan çalışmalar neticesinde tamamen yenilenerek Malatya’da kalitede rekabeti artırarak yoluna devam edecektir. Ekmek üretiminde kalitenin yanında sağlık ve hijyen kurallarına da büyük önem vermekteyiz. Yenileme çalışmaları ile birlikte ekmekte kalite birkaç kat daha artmış olacak. Modernizasyon çalışmaları kapsamında, un eleme makinesi, hamur yoğurma mikseri, hamur kesme makinesi, fermantasyon odası, tünel tipi ekmek fırını, hamur ve ekmek konveyörleri, buhar odası, soğuk hava odası, buz makinesi, ekmek paketleme makinesi ile ekmek fabrikası tamamen yenilenmiş olarak hizmet vermeye devam edecektir” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız