SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Gündemde Birleşme Yok"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:21:55
A- A+ PAYLAŞ
 
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Bozok, AK Parti ile birleşecekleri konusundaki haberleri yalanlayarak, “Gündemimizde birleşme yoktur” dedi. 
 
Partinin teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bozok, partisinin çalışmalarıyla ilgili olarak geldiği Malatya’da, BBP’nin başka partilerle birleşmesi olup olmadığı konusuna açıklık getirdi. Bozok, son dönemde bazı medya organlarında BBP’ninde AK Parti’ye katılacağı söylemleri olduğunu aktararak, “BBP’nin AK Parti’ye katılması asla söz konusu değildir. Böyle bir şey yok. Çünkü BBP, kurulduğu 1993 yılından bugüne kadar 19 yıldır göstermiş olduğu hareketi bu millet çok iyi biliyor. BBP bir dava hareketidir. BBP, bir proje ve bir fikir hareketidir. Bizim bir şehit liderimiz var. BBP’de kan ve gözyaşı var. BBP, zor şartlar altında kuruldu. Bu ülkenin hamuru ve mayasıdır BBP. Bu milletin ve bu ülkenin BBP’ye ihtiyacı var. Bu günlerinde çok yakın olduğuna ben inanıyorum. Çıkan haberlerin aslı yoktur. Birleşmelerle ilgili her hangi bir şey gündemimizde bile yok” dedi.
 
BBP Genel Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Bozok, helikopter kazası ile ilgili olarak sadece görevli partililerin konuşması konusunda karar aldıklarını belirterek, bu konuda güzel gelişmelerin olduğunu bildiğini söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız