SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Gündemi Belirleyen Devletiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:18:34
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Cemal Akın, "AK Parti iktidarına kadar Türkiye, gündemi belirlenen ülke idi. Ama AK Parti iktidarlarından sonra Türkiye Cumhuriyeti devleti olarak gündemi belirleyen devlet haline geldik” dedi. 

Haftanın nöbetçi vekili olarak AKP İl binası salonunda düzenlenen Halk Günü’nde konuşan Milletvekili Cemal Akın, önce gündemi değerlendirdi. Çözüm ve barış sürecinde oluşturulan akil adamların yurdun dört bir yanında gezerek halkın nabzını yoklamalarına temas eden Milletvekili Akın, “Biz Kürt sorunun çözersek, Türkiye’yi hiçbir ülke yakalayamayacaktır. Türkiye bölgesinde ve dünyada etkin bir devlet olacaktır" dedi.

AKP iktidarına kadar Türkiye'nin gündemi belirlenen ülke olduğunu ama  AKP iktidarlarından sonra Türkiye Cumhuriyeti devleti olarak gündemi belirleyen devlet haline gelindiğini kaydeden Akın, Türkiye’nin her geçen gün daha da büyüdüğünü vurguladı.

İsrail’in Türkiye’den özür dilemesi konusuna da parmak basan Cemal Akın, “İsrail, özür diledi. Tazminatı ödemeyi kabul etti. Ayrıca, sayın Başbakanımız, Filistin halkına yapılan haksız zulümü de durduracaktır inşallah” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız