SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Gündüz İşte, Gece Nöbetteyiz"

0
Güncellendi - 2016-07-20 22:36:40
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Darbe girişimine tepki göstermek için gece milli irade nöbetimiz devam ederken, diğer yandan belediye hizmetlerimizin aksamadan devam etmesine titizlik gösteriyoruz” dedi.

“Gündüz iş, gece milli irade nöbetine devam” diyen Başkan Polat, ilçe genelinde devam eden yol açma, genişletme, sıcak asfalt serimi, sathi kaplama çalışmaları yapılan yerlerde incelemelerde bulundu.

Başkan Yardımcısı Mehmet Çınar ile birlikte Bostanbaşı mahallesindeki yol açma ve genişletme çalışmalarını inceleyen Başkan Polat, halkın mağdur edilmemesini, çalışmaların büyük bir titizlik yapılmasını ve en kısa zamanda tamamlanmasını istedi.

BAŞKAN POLAT, “YOL AÇMA HEDEFİMİZİN ÜZERİNE ÇIKACAĞIZ”

Yeni açılan ana ve tali yollarla ilçe genelindeki ulaşımın rahatlayacağını, vatandaşlarını rahat edeceğini ifade eden Başkan Polat, “Yeni yerleşim alanlarıyla hızla nüfusu artan ve gelişime açık bir bölgede bulunan Bostanbaşı mahallemizin çeşitli sokaklarında 2016 yılı için belirlenen bin yüz metrelik imar yollarının açılmasıyla ilgili çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Bu yolumuzun alt yapı, dolgu işlemleri ve enkaz kaldırma işlemlerinden sonra asfaltını dökerek çalışmaları tamamlayacağız. Bostanbaşı Kanal projemizin başladığı noktanın arka tarafta bulunan mahallelerin bağlantı yolunu en kısa sürede hizmete sunacağız” dedi.

BAŞKAN POLAT, “2016 YILINDA HEDEFİMİZİN ÜZERİNE ÇIKACAĞIZ”

Hedeflerinin her yıl 10 km imar yolu açmak olduğunu hatırlatan Başkan Polat, yeni yolların açılıp hizmete girmesine ayrı bir önem verdiklerini belirtirken, “2015 yılında 17 KM’lik imar yolu açtık, bu yıl ise hedefimize yaklaşmış durumdayız. 2016 yılının ilk yedi ayı içerisinde toplam 7 km yol açtık. Hedefin daha üzerine çıkacağımıza inanıyorum. İmar yollarının açılması sırasında arsa sahiplerine gerekli bedelleri ödedik. Yolların açılmasına her zaman önem veriyoruz. İnşaatın sektörünün fazla olduğu bu bölgemizde yol açma ve genişletme ve alt yapı çalışmalarında ciddi mesafeler aldık” şeklinde konuştu.

BAŞKAN POLAT, “İŞİMİZİ EN GÜZEL ŞEKİLDE YAPIP, GECEDE NÖBETE DEVAM EDECEĞİZ”

15 Temmuz’da bir grup azınlık askeri grubunun gerçekleştirdiği askeri darbenin engellenmesine yönelik “Milli İrade” nöbetine devam ettiklerini hatırlatan Başkan Polat, “Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın ifade ettiği gibi gündüz işimizi en güzel şekilde yapıp gecede demokrasi nöbetine devam edeceğiz. Ülkemizin bir daha bu tip olaylarla meşgul olmaması için hepimize düşen sorumluluk var, bunları harfiyen yerine getirmek durumundayız. Bize düşen ülkemizin bekası, halkımızın refahı ve mutluluğunun yanı sıra çocuklarımıza huzurlu bir gelecek bırakmak için çok ama çok çalışmak durumundayız. Sabaha kadar devam eden nöbetin ardından mesai saatinin başlamasıyla birlikte işimize dönüyoruz ve milletimize hizmet etmeye devam ediyoruz” dedi.

BAŞKAN POLAT, “HAŞHAŞLARINI İÇİP MİLLETİN ÜSTÜNE TANK SÜRÜP, ATEŞ AÇTILAR”

Başkan Polat, “Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi bu haşhaşiler haşhaşlarını içip tanklarına, uçaklarını binip, top ve tüfeklerle halka saldırıp, Cumhurbaşkanımızın kaldığı oteli bombaladılar. Günlerdir vatanı ve bayrağı için sokaklarda yatan, demokrasi için her şeyinden vazgeçen bu aziz milletimize hizmet etmek bizim için gururdur. Malatyalılar meydanlarda varlığını ve birliğini ilan ediyor. Zahmet çekmeden, yorulmadan kalıcı hedeflere ulaşamayız. Bu kapsamda hem bizler hem de belediye çalışanları olarak demokrasi nöbetinde hazır bulunuyoruz. Bir yandan gece nöbet tutan bir yandan gündüz işlerini aksatmadan sürdüren belediye personellerimizin özverili ve gayretli çalışmaları takdire şayandır. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bülten

mmm

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız