SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gündüzbey'de 1500 Kişilik İftar

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:05:00
Gündüzbey'de 1500 Kişilik İftar
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi tarafından Gündüzbey mahallesinde gerçekleştirilen iftarda bin 500 kişi meydanda birlikte iftar yaptı. 

Yeşilyurt Belediyesi birlik, beraberlik ve paylaşmanın en yoğun yaşandığı Ramazan ayının rahmet ve faziletinden daha fazla faydalanmak gayesiyle“Sokak İftarları” olarak başlattığı iftar etkinliklerini devam ettiriyor. Büyük bir katılım ve ilginin olduğu iftar programında Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, yemek dağıttı, vatandaşlar ile sohbet etti, sorun ve sıkıntıları dinledi. İftar programına Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcıları, Mehmet Güner, Haydar Şahin, Muammer Zafer, Mehmet Çınar, encümenler ve vatandaşlar katıldı.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Birlik, beraberlik ve paylaşmanın en güzel örneğini içerisinde yaşadığımız ramazan ayında daha çok hissediyoruz. Yeşilyurt Belediyesi olarak bu tür etkinliklerimiz her geçen gün hızını arttırarak devam edecek. Bizim ülke olarak, Malatya olarak, Yeşilyurt olarak, her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Bunu hep birlikte gerçekleştireceğiz” dedi.

İftar sonrası mahalle sakinleri tarafından dile getirilen istekleri ve sıkıntıları yerinde incelemek isteyen Başkan Polat, vatandaşlar ile Gündüzbey mahallesinde incelemelerde bulundu. Mahalle muhtarı, Başkan Yardımcıları ve vatandaşlar ile incelemelerde bulunan Başkan Polat, çözüm için en kısa sürede çalışmaların yapılacağını ifade etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız