SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gündüzbey'de Duygulu Tören

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:45:18
Gündüzbey'de Duygulu Tören
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi Gündüzbey Yeşil Konak öğrencileri içinde bulunduğumuz Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenledi. 

Gündüzbey Yeşil Konak Eğitim ve Kültür Merkezinde gerçekleşen kutlu doğum etkinliğine Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, AKP Malatya Milletvekili adayları Taha Özhan ve Nurettin Yaşar, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcıları, AKP Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammet Emin Yalçınkaya, Yeşilyurt Kadın Kolları Başkanı Serap Alagöz, yanı sıra çok sayıda Peygamber Sevdalıları katıldı.

Gündüzbey Yeşil Konak öğrencilerin düzenlediği ve sunumunu yaptığı programda, öğrencilerin Peygamber Efendimiz için okuduğu şiirler dinleyicileri gözyaşlarına boğarak duygu dolu anların yaşanmasına sebep oldu.

Gündüzbeyli öğrencilerin kutlu doğum programından oldukça etkilenen ve duygulanan Yeşilyurt Belediye Başkanı Polat, "Nebiler Nebisi ancak böyle güzel anlatılır, çocuklarımızın okudukları şiirler hepimizi çok etkiledi. Yeşil Konaklarımızdaki yavrularımızın programı hazırlayıp kendilerinin düzenlemesi de bizim için ayrı bir mutluluk kaynağıdır. Yeşil Konaklarımızda eğitim gören yüzlerce öğrencinin bu öz güveni kazandığını görüyorum. Bu programı hazırlayan öğrencilere, öğretmenlere ve ailelere çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. 

Etkinliklerin ardından katılımcılara lokma tatlısı, gül ve Peygamber (S.A.V) hayatını anlatan kitap dağıtıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız