SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Güner İlçe Ziyaretlerinde

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:53:49
Güner İlçe Ziyaretlerinde
A- A+ PAYLAŞ

25. dönem AKP Malatya Milletvekili aday adayı Selma Güner ziyaretlerine devam ediyor. 

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu’nu makamında ziyaret eden Selma GÜNER, ilçenin tarihi ve doğal güzellikleri hakkında bilgi aldı. Karabaş-ı Veli hazretlerinin himmetlerinden oldukça etkilenen Güner, Paşalar diyarı Arapgir’in tarih turizmini geliştirme ve eserlerin korunmasına yönelik yeni projelere ihtiyacı olduğunu belirtti. Meşhur Arapgir üzümünü kış mevsiminde yemek konukların sohbetine ayrı bir lezzet kattı.

Arapgir’deki ikinci ziyaret AKP İlçe Başkanı Mehmet Tümer ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile muhtarlarla gerçekleşti. Burada dile getirilen işsizlik sorununun çözümü için Malatyalı bürokratlarla Ankara’nın daha sıkı ilişkiler kurması gerektiğine değinen Selma Güner, STK'larla da işbirliği yaparak yeni dönemde daha sağlam temeller atılacağına işaret etti.

Güner daha sonra Arguvan AKP İlçe Başkanı Kudret Kılıç’la görüştü. İlçe belediye başkanının CHP zihniyetiyle hareket ediyor olması sebebiyle halkın arasında yoğun bir ötekileştirme sorunuyla karşı karşıya olduklarını belirten Kılıç, Selma Güner ve ekibini gönülden desteklediklerini söyledi.

Bir sonraki durak Hekimhan AKP İlçe Başkanlığı idi. İlçe Başkanı Adil Ağcan ile 30 Mart seçimlerini değerlendiren Selma Güner, yola çıkış felfesinden bahsederken öte yandan hep daha çok çalışarak halka daha fazla hizmet sunma amacının altını çizdi.

Selma Güner son ziyaretini, icraatlarıyla dikkatleri üzerine çeken Kuluncak İlçe Belediye Başkanı Mehmet Boyraz’ın makamına gerçekleştirdi. Güner, bu kadar kısa sürede oldukça önemli ve çok sayıda başarılı çalışmalara imza atan başkanı tebrik etti. İlçenin genel sıkıntılarını dinleyen Güner, elbirliğiyle hepsinin üstesinden gelineceğine inancının tam olduğunu söyledi.

İlçede AKP ilçe Başkanı Ahmet Poyraz’la da görüşen Selma Güner, seçim çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız