SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Güner'den İlçe Gezileri

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:55:58
Güner'den İlçe Gezileri
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Aday Adayı Selma Güner, Kale, Yazıhan ve Doğanşehir ilçelerini ziyaret etti.

Diş Hekimi Selma Güner'in ilçe ziyaretleriyle ilgili basın bülteni şöyle:

"Ak Parti Malatya Milletvekili A. Adayı Selma Güner, Malatya’nın Kale ilçesindeydi. Belediye Başkanı Cemal Akdemir’i ziyaretinde Karakaya Baraj Göletinden daha çok verim alabilmek için yeni projeler üretilmesi gerektiğine değinildi. Akdemir, Selma Güner’in adaylık sürecini desteklediğini söyledi ve tebriklerini iletti.

Kale İlçesi Ak Parti İlçe Teşkilatı ile de görüşen Güner, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında elif gibi dimdik durarak büyük destek vermeleri ve TÜİK verilerine göre en çok oy veren 4. İlçe olmalarından dolayı teşkilatı tebrik etti.  

Selma Güner, Yazıhan Ak Parti İlçe Başkanı Veysel Ateş ve yönetim kurulu üyeleri ile yaptığı görüşmede seçim çalışmaları ve teşkilat yapısıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Teşkilatın desteklerinden dolayı teşekkür etti. Daha sonra Battalgazi İlçe Başkanı Osman Güde ve meclis üyesi Osman Şaşa ile görüşen Güner, el birliğiyle daha güzel günlere ulaşmak için daha çok çalışmalı mesajı verdi.

Son olarak umre ziyaretinden dönen Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük’ü ziyaret eden Selma Güner, ikram edilen zem zem suyunu yudumlarken başkanın umre ziyaretinin kabul olması dileklerinde bulundu. Kutsal toprakların havasını getiren başkana desteklerinden dolayı teşekkür etti.

İL KADIN KOLLARI KONGRESİ

Kongre öncesi Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ve Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Ülker Can ile gündemi değerlendirme ve seçim çalışmaları hakkında sohbet etme fırsatı bulan Ak Parti Milletvekili A. Adayı Selma Güner, misafirleri ağırlamaktan büyük şeref duyduğunu söyledi.  Güner, beraberinde bulunan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Ak Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı ve Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat İle de fikir alışverişinde bulunmaktan dolayı teşekkürlerini iletti.."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız