SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Güner'in Yerine Gelen de İstifa Etti

0
Güncellendi - 2018-11-11 04:44:00
Güner'in Yerine Gelen de İstifa Etti
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Meclisi, Kasım Ayı Olağan toplantıları 2. oturumla tamamlandı. Bu arada, Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin memur kadrosuna alınan ve bu nedenle Yeşilyurt Belediye Meclisi üyeliğinden istifa eden Mehmet Güner'in yerine gelen AKP'li üye de meclise istifasını bildirdi.

Yeşilyurt Belediye Hizmet Binası toplantı salonunda Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar Başkanlığında gerçekleşen 2.Oturum toplantısında açılış ve yoklamanın ardından öncelikle 06 Kasım 2018 tarihli 1.Oturum Toplantısının karara özeti kabul edilirken, daha sonra gündemdeki maddeler tek tek görüşülüp karar altına alındı.

Ağırlıkla imar maddelerinin ele alındığı toplantıda, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Karakavak, Hacı Abdi ve Kaynarca mahallelerine yapılması planlanan okul projeleri için hazırlanan İmar Plan Tadilat raporları kabul edildi.

Yeşilyurt’un eğitim hizmetlerinde bölgesinde önde giden ilçeler arasında yer aldığını ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Yeşilyurt Belediyesi olarak gerek kendi projelerimiz gerekse de Kaymakamlık, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzle birlikte verimli ve faydalı etkinlikler düzenleyerek eğitim alanda ki hizmetlerimize yoğunluk veriyoruz. Yeşilyurt’un sosyal, kültürel ve eğitim zenginliklerini ön plana çıkarmak, gençlerimizi daha fazla eğitimle buluşturmak adına ortak projeler ve yatırımlarda bir araya gelmeye hassasiyet göstermekteyiz. İlçemiz çok hızla geliştiği ve büyüdüğü için bazı bölgelerimize yeni okulların yapılması gerekmektedir. İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün talebi sonrasında Karakavak, Hacı Abdi ve Kaynarca mahallelerine kazandırılması planlanan yeni okul projeleri için Meclis olarak almamız gereken kararı aldık, hayırlı olsun. Eğitimle ilgili hazırlanan gündem maddelerine her zaman destek veren Meclis Üyelerimize ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

AKP’Lİ MECLİS ÜYESİ İBRAHİM HASKUL İSTİFA ETTİ

Yeşilyurt Belediye Meclis Üyesi iken görevinden istifa eden AKP’li Meclis Üyesi Mehmet Güner’den sonra Yeşilyurt İlçe Seçim Kurulu tarafından Meclis Üyeliğine atanan İbrahim Haskul, AKP Yeşilyurt İlçe Başkanlığındaki görevi nedeniyle istifa ettiğine yönelik dilekçesini Meclis Başkanlığına sundu. Toplantıya katılan İbrahim Haskul’un istifasıyla ilgili Meclis Üyelerine bilgi verilirken, Yeşilyurt İlçe Seçim Kurulu tarafından İbrahim Haskul’un yerine yeniden atama yapılacak.

2018 YILININ SON TOPLANTISI 4 ARALIK’TA

Gündeminde ki yedi maddenin İmar Komisyonu görüşü doğrultusunda ertelenmesine karar verdikten sonra Kasım ayı toplantılarını tamamlayan Yeşilyurt Belediye Meclisi, 2018 yılının son toplantısını 04 Aralık 2018 Salı günü saat 14:00’de gerçekleştirecek.

Bülten- malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız