SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Güneş Yeşilyurt İçin Aday Adayı

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:16:39
Güneş Yeşilyurt İçin Aday Adayı
A- A+ PAYLAŞ

AKP’den Malatya’nın merkez ilçe Yeşilyurt’a aday adayı olan Hamit Güneş, “21 yıllık belediye tecrübemi belediye başkanlığına taşımak istiyorum” dedi. 

Malatya Belediyesi’nde Harita Mühendisi olarak çalışan Hamit Güneş, AKP’ye başvuru yapıp, merkez ilçe Yeşilyurt’a aday adayı oldu.

Adaylık başvurusunu alan AKP Merkez İlçe Yeşilyurt Başkanı Bayram Taşkın, “Merkez ilçe Yeşilyurt’a aday adaylığı için bir başvuru daha alıyoruz. Başvuru yapan arkadaşlar birbirinden değerli ve liyakatli ve ehliyetlidir” ifadelerini kullandı.

AKP İl Başkan Yardımcısı Eyüp Sağlam ise, “Meslektaşım olan Hamit Güneş kardeşim, merkez ilçe Yeşilyurt’a aday adayı olmak için başvuru yapıyor. Kendilerine başarılar diliyorum. Allah hayırlı etsin” dedi.

Malatya Belediyesi’nde daha önceden de İmar Müdürlüğü yapan Hamit Güneş de konuşmasında, “21 yıllık belediye tecrübemi, ekip oluşturarak belediye başkanlığına taşımak istiyorum. Rabbim nasip ederse tecrübelerimi hizmette kullanmak istiyorum. Partim beni ister aday göstersin ister göstermesin, bir AK Parti neferi olarak çalışacağım” şeklinde konuştu.

Konuşmalardan sonra Güneş aday adaylık dosyasını AKP Merkez İlçe Yeşilyurt Başkanı Bayram Taşkın’a takdim etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız