SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Güngör Attı, 1-0 Yenildik!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, puan umuduyla gittiği Kartalspor deplasmanından, Güngör'ün kendi kalesine attığı golle 1-0 mağlup oldu. 2 bin civarında Malatyaspor taraftarının da izlediği karşılaşmada Malatyaspor'un önceki haftalara göre dağınık görüntüsü ve bireysel hataların çokluğu dikkat çekerken, kaleci Emrah önemli kurtarışlar yaptı. Malatyaspor, ele geçirdiği gol fırsatlarını da cömertçe harcadı. Karşılaşmanın hakemi Çetin Sarıgül de tartışmalı kararlarıyla Malatyaspor taraftarlarının tepkisini topladı.

STAD: Kartal,

HAKEMLER: Çetin Sarıgül, Uygar Bebek, Volkan Akçit, 4. hakem Ali Şalk,

KARTALSPOR: Soner, Levent, Ufuk, Fuat, Selçuk, Bilal, Gökhan, Uğur, Zafer (Dk. 70 Timuçin), İskender (Dk. 64 Muhammet), Yaser (Dk. 89 Volkan),

YEDEKLER: Yk. Mikail, Talip, Mesut, Timuçin, Muhammet, Erdem, Volkan,

MALATYASPOR: Emrah, Mehmet Budak, Mustafa Sert, Turgay (Dk. 53 Ahmet Yıldırım), Güngör, Serkan Dökme (Dk. 70 Muammer), Mehmet Deliorman, Serdar Samatyalı (Dk. 60 Emre Efe), Ramazan Kahya, Taner, Emre Aktaş,

YEDEKLER: Yk. Eray, Atilla, Olcay, Muammer, Emre Efe, Zafer Demiray, Ahmet Yıldırım.

GOL: Dk.45+ Güngör (Kendi kalesine- Malatyaspor)

SARI KARTLAR: Zafer, Fuat (Kartalspor), Mehmet Deliorman, Taner, Emre Efe (Malatyaspor)

6. ve 8. dakikalarda gelişen Kartalspor ataklarında Kaleci Emrah, son andaki müdahalelerle gole izin vermedi.

13. dakikada gelişen Malatyaspor atağında Serdar Samatyalı ortaladı, cezaalanında kaleci ile karşı karşıya olan Emre Aktaş kafayı vurdu. Top direkten döndü, defans uzaklaştırdı.

26. dakikada Zafer'in ara pasına dalan İskender cezaalanına girdi. Emrah çıkıp açıyı daraltarak bu oyuncuya gol fırsatı vermedi.

İlk yarıda uzatma dakikaları oynanırken gelişen Kartalspor atağında topa müdahale etmek isteyen Güngör ters bir vuruşla topu kendi ağlarına gönderdi: 1-0

İlk yarı bu skorla kapandı.

57. dakikadaki Malatyaspor atağında Taner'den gelen topa Serkan Dökme çok kötü vurdu, kaleci rahatça aldı.

80. dakikada topsuz alanda Kartalspor'lu Levent'in dirsek attığı Taner kendini yerde buldu. Hakemin görmediği bu pozisyonda Malatyasporlular uzun süre rakibe kırmızı kart gösterilmesi gerektiği itirazında bulunurken, yardımcısıyla görüşen hakem, Levent ve Taner'e sarı kart gösterdi.

Karşılaşmanın uzatma dakikaları oynanırken kazanılan serbest atışı Ahmet Yıldırım kullandı. Gelen topu Muammer yerden kaleye gönderdi. Son anda Kartalspor'lu bir oyuncunun ayak koyduğu topu önünde bulan Ramazan'ın şutu az farkla auta çıktı.

Karşılaşma Malatyaspor'un 1-0 mağlubiyetiyle sona erdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız