SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Günlük 110 Bin Kişi Taşınıyor

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:02:57
Günlük 110 Bin Kişi Taşınıyor
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, üç yıl içerisinde 49 adet otobüs alarak şehiriçi taşımacılıkta filoyu gençleştirdiklerini söyledi. 
 
Şehiriçi ulaşımı sağlayan MOTAŞ'ı ziyaret eden Başkan Çakır, " Vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet verirken, araç filomuzun yaş ortalamasını da dokuz’un altına düşürdük. Göreve geldikten sonra sadece araç filomuzu yenilemekle kalmadık bunun yanında bir yıldan fazla bir süredir üzerinde çalıştığımız akıllı kart sistemi var. Akıllı Kart sistemini Türkiye’de kendi imkan ve kaynaklarıyla hayata geçiren ve başarılı olan belediyelerden biriyiz. Personelimizin hizmet içi eğitimine büyük önem vermekteyiz. Şoförlerimize zaman zaman hizmet içi eğitim verilmekte, günlük araç bakımlarının yapılması sağlanmaktadır. Serviste olan bütün araçlar akşam döndükten sonra yıkanıp sabah temiz bir şekilde servise çıkmaktadır. Vatandaşlarımızın toplu taşıma araçlarını, Malatyalıların ortak malı olduğu bilinciyle kullanmaları gerekmektedir. Hemşerilerimizin bu bilinçle toplu taşıma araçlarını kullanmalarını istirham ediyorum” dedi. 
 
MOTAŞ'ın 130 araçla hizmet verdiğini söyleyen Çakır, “MOTAŞ A.Ş şu an itibariyle günlük ortalama 110 bin civarında yolcu taşımaktadır. MOTAŞ her geçen gün hizmet ağını geliştirerek ve yenileyerek büyük şehre uygun bir şekilde çevre belediyelerimiz ile birlikte iş birliği yaparak ulaşım filosunu güçlendirmektedir. MOTAŞ şirketimiz Malatya ve çevresine toplu taşımada kaliteli hizmet vermektedir. Bunun yanında vatandaşlardan gelen istek ve talepleri doğrultusunda planlamalar yapmaktadır. Bugün itibariyle Türkiye genelinde ulaşımı en başarılı şekilde sağlayan bir konuma gelmiştir. Bu başarılı çalışmalarından dolayı başta MOTAŞ Müdürümüz olmak üzere bütün personeli tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız