SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Günpınar Şelalesi'ne Koruma..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Darende İlçesi'nde bulunan Günpınar Şelalesi, bu yıl Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından koruma altına alınacak.

Günpınar Köyü'ndeki şelalede incelemelerde bulunan İlçe Kaymakamı Vural Karagül, "Kültür ve Turizm Bakanlığı ile yaptığımız görüşmeler sonucunda 2006 yılı içerisinde şelalenin çevre düzeninin yapılması ve korumaya alınması kararlaştırıldı. Şelalenin yanı sıra ilçemizdeki bir diğer güzellik olan Tohma Kanyonu da bir proje dahilinde bu yıl düzenlenecek ve turizme açılacak" dedi.

Şelalenin yaz aylarında yerli ve yabancı turistin tercih ettiği mekanlardan biri olması nedeniyle bu düzenlemenin, ilçe ekonomisine katkı yapacağı belirtildi.

"Aşudu Şelalesi" olarak da bilinen şelale, son haftalarda kış koşulları ve soğuk hava nedeniyle, suyun donması, oluşan buz sarkıtları nedeniyle çok daha ilginç bir görüntü sergiliyor.

FOTO: İsmet UĞUR

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız