SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Günpınar Tabiat Parkı Oluyor

0
Güncellendi - 2016-05-06 16:03:49
Günpınar Tabiat Parkı Oluyor
A- A+ PAYLAŞ

Darende ilçesine 10 kilometre uzaklıkta bulunan Günpınar Şelalesinin tabiat parkı yapılması için girişimler başladı.

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr Veysel Eroğlu’nun geçtiğimiz günlerde Malatya ziyareti sırasında Günpınar Şelalesinin Tabiat Parkı ilan edileceğin müjdesini vermesinden sonra gerekli adımlar atılmaya başladı. Bu kapsamda ilk olarak hazine adına kayıtlı olan alanda cins değişikliği yapılarak sahaya orman vasfı kazandırıldı.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü tarafından, doğal vadisi ve estetik şelalesi ile tabiat harikası olan 144 hektarlık alanda ön etüt raporu tanzim edilerek şelalenin tabiat parkı yapılması için Bakanlığa teklifi yapıldığı belirtildi.

iha

GÜNPINAR ŞELALESİ TABİAT PARKI OLUYOR (İHA/MALATYA-İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • hasan yıldırım (7 yıl önce)
    Sayın orman ve su işleri bakanimizin çalişmalarini takdirle izliyoruz ,Şelale ve köyümüzün doğal dokusuna dokunulmadan bu çalişmaların yapılmasını hassasiyetle rica ediyoruz ;Şelale bir kez Ciddi bir tahribata ugradi ,Nerede 10 yıl önceki şelalemizin dogalligi.............? Tabiat parkı OLACAK KÖYÜMÜZDEN DUBLE KARA YOLU GEÇMESİ ÇALİŞMALARİDA DEVAM EDİYOR !! 40 MTRLİK VADİYE 30 MT GENİŞLİGİNDE YOL yapılır ise ,tabiat köy değil tabiat yol olur çikar ,Sayın yetkililerin bu konuya dikkatle analiz etmelerini önemle arz ediyorum Hasan Yıldırım
    0
    0
    Yanıtla