SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Günpınar'daki Kazada 2 Yaralı

0
Güncellendi - 2017-08-06 20:04:45
Günpınar'daki Kazada 2 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Darende ilçesi Günpınar Şelalesi mevkiinde iki aracın karıştığı trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Cuma Demir'in (68) kullandığı 44 EY 788 plakalı otomobil, Malatya-Kayseri karayolu Günpınar Şelalesi yolu üzerinde virajı alamayarak, karşıdan gelen Fatih Fırat (26) yönetimindeki 34 JN 5909 plakalı otomobile çarptı ve 10 metre yüksekten kayısı bahçesine devrildi.

Araç içerisinde sıkışan Demir, olay yerine gelen Malatya Büyükşehir Belediyesi itfaiye, polis ve  112 Acil Servis ekipleri tarafından bulunduğu yerden çıkarılarak Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Hastanede ilk tedavisi tamamlanan Demir, Malatya Beydağı Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Çarpmanın etkisiyle yol kenarına savrulan diğer otomobil sürücüsü Fırat ise kazada hafif yaralandı.

Araçlar vinç yardımıyla bulunduğu yerlerden kaldırıldı. (İlk 2 fotoğraf bu kazadan)

MALATYA- GÖLBAŞI YOLUNDA..

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesi Karaburun köyü girişinde 2 otomobilin çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Malatya istikametinden Kahramanmaraş istikametine gitmekte olan İsmail B. idaresindeki 80 EA 207 plakalı otomobil ile Kahramanmaraş istikametinden Malatya istikametine gitmekte olan Mehmet K. idaresindeki 46 KL 363 otomobil Karaburun köyü girişinde çarpıştı. Kazada İsmail B. ile diğer otomobilde bulunan Mehmet K., Menekşe, Emine ve İdil K. yaralandı. Yaralılar kaza yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Gölbaşı Devlet Hastanesine kaldırılıp tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor. (Son iki fotoğraf bu kazadan)

Malatya, Adıyaman- AA, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız