SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Günün Kârı Bir Puan:0-0

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:31:57
Günün Kârı Bir Puan:0-0
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig'in 4. haftasında Kardemir Karabükspor kendi sahasında Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya geldi. Mücadele golsüz eşitlikle sona erdi.

STAT: Dr. Necmettin Şeyhoğlu

HAKEMLER: Mustafa Öğretmenoğlu xx, Mehmet Kısal xx, Mehmet Kapluhan xx

KARDEMİR KARABÜKSPOR: Adriano , Kerim , Kokaloviç , Rıza, İsmail , Zenke , Osman , Neagu  (Fatih Candan dk. 46), Recep , Murat  (Bekir dk. 80 ), Alexe  (Oğuz Han dk. 56 )

YEDEKLER: Ercüment, Gökhan Alsan, İzzet Yıldırım, Cemil Adıcan,

YENİ MALATYASPOR: Ertaç , Alex  (Musa Sinan dk. 78 ), Sadık , Gonzalo , Koray , Ramazan , Akpabio , Ali , Sunday  (İrfan dk. 84 ), Azad , İskender  (Kamil dk. 90 )

YEDEKLER: Vedat, Vedat Budak, Hüseyin, Osman

SARI KARTLAR: Neagu, Kokaloviç, Zenke, Osman, İsmail (Kardemir Karabükspor), Akpabio, Gonzalo, Musa Sinan (Yeni Malatyaspor)

MAÇTAN DAKİKALAR

11. dakikada İskender Alın'ın ceza sahasındaki vuruşunda kaleci Adriano zamanında çıkarak topun ağlara gitmesine izin vermedi.

31. dakikada kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Ramazan’ın yaklaşık 30 metreden yaptığı vuruşta top direk dibinden auta gitti.

36. dakikada Akpabio’nun pasında kaleciyle karşı karşıya kalan İskender’in vuruşunu Adriano yatarak önledi.

37. dakikada Zenke’nin ara pasta topla bulunan Alexe’nin yerden yatarak vurduğu topu kaleci son anda ayakları ile çeldi.

40. dakikada kazınılan korner atışında Kokalovic’in kafa vuruşunda top direğin yanında auta gitti.

54. dakikada sağ kanattan yapılan ortada Murat Akın'ın ceza sahasındaki vuruşu üstten dışarı çıktı.

85. dakikada kazanılan serbest vuruşta Bekir’in şutunda meşin yuvarlak üst direğe çarparak auta çıktı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız