SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gurbetçi Oyuncu Kampta

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:45:08
Gurbetçi Oyuncu Kampta
A- A+ PAYLAŞ

Almanya´nin SF Troisdorf kulübü U19 Gençlerinde forma giyen 1995 doğumlu Türk orta saha oyuncusu Cihan Cayan Duman, Yeni Malatyaspor’un kampında katıldı. 20 yaşındaki genç oyuncunun gelecek sezon Yeni Malatyaspor formasıyla sahalarda yer alacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Almanya´nin SF Troisdorf kulübü U19 Gençlerinde forma giyen 1995 doğumlu Türk orta saha oyuncusu Cihan Cayan Duman, Yeni Malatyaspor’un Bolu’daki kampına dahil oldu. Yıldız oyuncunun kamp süresiyle deneneceği ve büyük ihtimalle de takımda kalacağı öğrenildi. Genç ve gelecek vaad eden sağ bek oyuncusuyla da ön protokolün imzalandığı öğrenildi. Oynadığı takımın değişmez ilk 11 oyuncusu olan ve orta sahanın hem sağ kanadında, hem de sol kanadında görev yapabilen1,75 metreboyundaki Cihan, SF Troisdorf´un su ana kadar oynadığı 10 maçta 2 gol kaydetti, 8 de asist yaptı.

CİHAN CAYAN DUMAN KİMDİR?

Daha önceleri SV Gremberg-Humbold 60/62, Deutz 05, VfL Leverkusen ve SV Bergisch Gladbach 09 kulüpleri alt yapılarında da eğitim alan yetenekli Türk futbolcu, Almanya´nın en yüksek U17 Ligi olan "BJunioren Bundesliga"da da yer aldı ve 15 maçta yaptığı 9 asist ile istatistiklere geçti. VfL Leverkusen ve SV Bergisch Gladbach´ta geçirdiği U15 ve U17 dönemlerinde 2009/2010 ile 2010/2011 Sezonları olmak üzere toplam iki sezonda 43 maçta, 22 gol, 21 asist yapan Almanya´nin Köln kenti doğumlu gencimiz, özellikle top tekniği, savaşçı ruhu ve hızı ile büyük dikkat çekiyor. Özellikle Hollanda ekibi PSV Eindhoven´in yakin takibinde olan gelecek vaad eden oyuncu olarak göze çarpıyor. PSV Eindhoven ekibinin önce Hollanda 2´inci Ligi "Jupiler League"de yer alan PAF Takimin da oynatılması, daha sonra ise yavaş yavaş profesyonel takıma çekilmesini düşündüğü öğrenildi. İstikrarlı form grafiği ile hem Almanya´dan, hem de Hollanda ve Türkiye´den cazip transfer teklifleri alan Cihan Cayan Duman, sezon sonuna kadar performansını daha da yükseltip kendisi için en sağlıklı kararı vereceğini belirtmişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız