SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gurbetçinin Kazası: 1 Ölü, 5 Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 5 kişi ağır yaralandı. Bu arada ildeki diğer trafik kazalarında da 15 kişinin yaralandığı bildirildi.

ARGUVAN YOLUNDA..
Edinilen bilgiye göre Arguvan ilçe karayolunda Yakup oğlu M.K. yönetimindeki D KFX 1534 Alman plakalı özel araç, şarampole yuvarlandı. Kazada İbrahim Yıldırım hayatını kaybederken, ağır yaralanan Furkan Yıldırım, Meryem Yıldırım, Lütfiye Karaaslan, Mustafa Yıldırım ve Musa Yıldırım ambulanslarla Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldı. Yaralıların durumlarının ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Yaralılardan bazılarının gurbetçi olduğu ve tatil için memleketlerine geldikleri öğrenilirken, kaza ile ilgili olarak jandarma ekiplerinin başlattığı soruşturma sürüyor.

DİĞER KAZALAR..
Öte yandan Elazığ yolu Kale ilçesi Bent Köyü Yazı mevkiinde 54 yaşındaki M.A. yönetimindeki 44..786 plakalı oto ile gitmekte iken aynı yönde seyreden 42 yaşındaki M.A. yönetimindeki 23..276 plakalı aracın arkadan çarpması sonucu kaza meydana geldi. 20.50 sıralarındaki kazada Elazığ plakalı aracın sürücüsünün yanı sıra 4 yaşındaki Z.A., 30 yaşındaki İ.A., 8 yaşındaki İ.A. ve 42 yaşındaki N.A. yaralandılar.

Elazığ yolu Şehirgösteren mevkiinde 23.30 sıralarında M.K. yönetimindeki 44 EH 122 plakalı oto ile N.H. yönetimindeki 44 KF 320 plakalı oto çarpıştı. 122 plakalı otoda bulunan 30 yaşındaki Ü.Y. adlı bayan yaralandı.

Taştepe Mahallesi 5. Cadde’de C.K. yönetimindeki 02 FE 940 plakalı oto ile giderken, aniden yola çıkan 7 yaşındaki F.Ç.’ye çarparak yaralanmasına yol açtı.

Başharık Mahallesi 23. Sokakta V.Y. yönetimindeki 44 AC 457 plakalı oto ile bisikletli 10 yaşındaki B.B.T.’ye çarptı ve yaraladı.

Hidayet Mahallesi Taştepe Caddesi’nde de O.K. yönetimindeki 02 AD 801 plakalı otoyla giderken aniden yola çıkan 5 yaşındaki T.Ç.’ye çarptı. Yaralı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Milli Egemenlik Caddesi alt geçit girişinde Y.A. yönetimindeki 34 BY 9733 plakalı oto ile aniden önüne çıktığı belirtilen 61 yaşındaki S.Z.K. adlı kadına çarparak yaraladı.

Hidayet Mahallesi Melektepe Sokağında M.B. yönetimindeki 44 KK 027 plakalı otonun çarptığı 8 yaşındaki Y.B. yaralandı.

Darende ilçesi Nadir Mahallesi’nde C.Y. yönetimindeki 34 ATE 30 plakalı minibüs, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi yüzünden devrildi. Kazada sürücünün yanı sıra araçta bulunan 33 yaşındaki M.Y., 43 yaşındaki T.G., 28 yaşındaki A.B. yaralandılar. Durumları ağır olan A.B. ve T.G., TÖTM’ye kaldırıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız