SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Güreş Ağasına Ziyaret

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:23:18
Güreş Ağasına Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

30 Ağustos Zengibar Karakucak Güreşleri Ağası olan Hasan Bişkin’i evinde ziyaret eden Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, Darendespor Başkanı Fatih Kumtepe, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi İnce, güreş ağasına katkılarından dolayı teşekkür ederek çeşitli hediyeler verdiler. 

Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, güreşlerin yaşatılması adına ağalığın önemini ifade ederek, teşekkür etti. Ağalığın maddi boyutundan çok manevi boyutunun önem arz ettiğini belirten Başkan Eser, “İki yıllık boşluktan dolayı güreş ağamız olmadan güreşleri yaptık. İnşallah önümüzdeki yıldan itibaren eksiksiz ve daha görkemli etkinliklere şahit olacağız” dedi.

Güreş Ağası Hasan Bişkin ise, “Memleketimizin spor kulübüne küçükte olsa katkımız olduysa kendimizi bahtiyar hissederiz. Gençlerimizin başarılarıyla her zaman gurur duyuyoruz. Futbolcularımıza da, güreşçilerimize de başarılar dilerim. Gurbette haberlerini duydukça seviniyoruz. Elimizden geldiğince yardımcı olacağız” diye konuştu.

Darendespor Başkanı Fatih Kumtepe de, “Bu yılki güreşler iki yıl aradan sonra çok başarılı bir organize ile hafızalarda yer edindi. Ağamızın katkılarıyla Darendespor Kulübümüzün ihtiyaçlarını gidererek, inşallah başarılı bir sezon geçirmeyi umuyoruz. Teşekkür eder işlerinde başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız