SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Güreş Antrenör Kursu Açılıyor

A- A+ PAYLAŞ

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Türkiye Güreş Federasyonu tarafından Ağustos ayı içerisinde Malatya'da Güreş Antrenör kursu açılacağını açıkladı.

Konuya ilişkin olarak müdürlükten şu açıklama yapıldı:

"Türkiye Güreş Federasyonu faaliyet programında yer alan antrenör kursu Ağustos ayı içerisinde ilimizde gerçekleştirilecektir.

13-24 Ağustos 2007 tarihleri arasında ilimizde açılacak olan 1.Kademe Güreş Yardımcı Antrenörlük Kursu için aranan şartlar; En az lise veya dengi okul mezunu olmak, görevini yapmasına engel olacak vücut ve akıl hastalığı ile malul bulunmamak, ağır hapis, 6 aydan fazla hapis veya yüz kızartıcı bir fiilden dolayı hapis cezasından hükümlü bulunmamak, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ceza yönetmeliğine göre 3 yıl içinde bir defada 6 aydan fazla veya toplam 1 yıldan fazla ceza almamış olmak, en az 19 yaşından gün almak.

İlgilenenlerin, 07 Ağustos 2007 günü saat 17.30’ a kadar federasyonun 0 312 311 96 77 numaralı faksına yada Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Servisi Şefliğine şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

İSTENİLEN BELGELER:
1.Nüfus cüzdan fotokopisi
2.Savcılık iyi hal belgesi
3.Sağlık raporu
4.Diploma sureti veya öğrenim belgesi
5.Dört adet vesikalık fotograf
6.Nüfus cüzdanı fotokopisi
7.Milli sporcu olan adayların Millilik belgesi"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız