SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Güreş Grup Birinciliği Başladı

0
Güncellendi - 2016-02-15 20:15:40
Güreş Grup Birinciliği Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Okullar arası 17-18 yaş Grekoromen-Serbest Stil Güreş Grup Birinciliği, Battalgazi Kapalı Spor Salonu'nda başladı.

Türkiye Güreş Federasyonu 2016 yılı faaliyet programında yer alan, Grup müsabakalarının açılış seremonisi Battalgazi Kapalı Spor Salonu'nda başladı. 17-18 yaş Grekoromen ve Serbest stilde yapılan Grup Şampiyonası, 3 gün sürecek. Grup Şampiyonasına Adıyaman, Antalya, Kahramanmaraş, Osmaniye, Elazığ, Tunceli, Batman, Gaziantep, Erzincan ve Hatay’dan yaklaşık 100 sporcu katıldı. Grup seçmelerinde ilk üçe girmeyi başaran sporcular, 25-28 Mart tarihleri arasında İzmir’de yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı elde edecek. Açılış törenine Battalgazi Gençlik Spor İlçe Müdürü Hasan Toman, Gençlik Hizmetleri Okul Sporları Şube Müdürü Dr. Murat Kılınç, Güreş Malatya İl Temsilcisi Hasan Aslan ve çok sayıda sporsever katıldı.

Şampiyona öncesi açılış konuşmasını gerçekleştiren Battalgazi Gençlik Spor İlçe Müdürü Hasan Toman, “Değerleri misafirlerimiz ve Güreşçi kardeşlerim, Ata sporumuz güreşin simge isimleri olan Yaşar Doğu, Celal Atik, Ahmet Ayık, Hamza Yerlikaya ve adını zikredemediğimiz diğer güreşçilerimizin hayatlarına baktığımızda, çevrelerine örnek davranışlarıyla da ön plana çıktıklarını görmekteyiz. Aynı şekilde, burada bulunan sporcularımızın da başarılarının yanı sıra kişilikleri ile günümüzün ve geleceğin örnek sporcuları olacağından eminim. Bu arada, hayatta olan güreşin simge isimlerine sağlıklı bir ömür dilerken, ebedi hayata intikal etmiş güreşçilerimize, sporcularımıza Yüce Allahtan rahmet diler ve saygı ile onları yâd ederiz. Siz değerli hakem, antrenör ve sporcularımıza 3 gün sürecek güreş müsabakalarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Şampiyonada sporculara başarılar dileyen Güreş İl Temsilcisi Hasan Aslan, “İlimizde yapılan Okullar arası Güreş Grup müsabakalarına Adıyaman, Antalya, Kahramanmaraş, Osmaniye, Elazığ, Tunceli, Batman, Gaziantep, Erzincan ve Hatay’dan yaklaşık 100 sporcu katıldı. 17-18 yaş Grekoromen ve Serbest stilde yapılan Grup Şampiyonası, 3 gün sürecek. Müsabakalarda dereceye giren sporcular İzmir’de yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı elde edecek. Malatya’dan sporcularımız bu organizasyonda olmadı. Güreşçilerimiz Kars’ta düzenlenen müsabakalara katıldıkları için, bu şampiyonada yer almadı. Katılan diğer sporcu kardeşlerimize, şimdiden Güreş İl Temsilcisi olarak başarılar diliyorum” dedi.

Ferdi DURDU, Mehmet GÖRESİYE- Yeni Malatya Gazetesi, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız