SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Güreş Şampiyonuna Ödül

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:32:53
Güreş Şampiyonuna Ödül
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Süleyman Kamçı, Türkiye Güreş Federasyonu’nun düzenlediği 14-15 Yaş Minikler Güreş Ligi terfi müsabakalarında şampiyon olan Ali Taşboru’yu ödüllendirdi. 

Sivas Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün organizesinde düzenlenen, 14-15 Yaş Minikler Güreş Ligi terfi müsabakalarında çeşitli kilolarda mücadele eden 67 takım ve 742 güreşçi arasında Malatya Spor Kulübünden Güreşçi Ali Taşboru 100 kg. sıkletinde şampiyon oldu.

Malatyalı şampiyon Taşboru beraberinde Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, Darende Kaymakamı Bünyamin Kuş, antrenörleri Mithat Böke ve Muhammet Mercimek ile birlikte Vali Süleyman Kamçı’yı makamında ziyaret etti.

Vali Kamçı genç güreşçiyi ve antrenörlerini kutlayarak başarılarının devamı diledi. Kamçı, genç güreşçiye eşofman takımı, ayakkabı ve altın ile ödüllendirirken Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fındıklı, müsabakalar hakkında Vali Kamçı’ya bilgiler verdi. Darende Kaymakamı Bünyamin Kuş da Darende ilçesinde yürütülen spor faaliyetleri hakkında Vali Kamçı’yı bilgilendirdi.

Kaymakam Kuş, ilçede spora ve sporcuya büyük önem verdiklerini, vermeye de devam ettiklerini dile getirerek, güreşi ve genç güreşçileri desteklediklerini, sadece ilçe genelinde değil çevre illere bağlı ilçelerdeki sporcularla da irtibat halinde olduklarını ve onlara da ilçe takımlarında yer verdiklerini söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız