SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Güreş Sporunun Gelişimi İçin

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:12:33
Güreş Sporunun Gelişimi İçin
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya'da güreş sporunun daha da gelişmesi için toplantı düzenlendi. 
 
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı başkanlığında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nde düzenlenen toplantıya, Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen, Tesisler Şube Müdürü Ahmet Yücel , Spor Eğitim ve Koordinasyon Birimi ve Güreş Antrenörleri katıldı. Yapılan toplantıda bu güne kadar gerçekleştirilen güreş çalışmaları değerlendirilerek görülen eksiklik ve yeniden programlanması gereken çalışmaların planlanması yapıldı. Buna göre Malatya'da Güreş branşının daha iyi yerlere gelmesi için Antrenörlerin İl merkezinde ve İlçelerde alt yapıya daha fazla önem vermeleri ve geleceğin güreşçilerinin yetiştirilmesi için gerekli plan ve programın yapılması gibi konular masaya yatırıldı.
 
Branşlarında uzman antrenörlerin yoğun çalışmaları sonucu gerek elit sporcuların yetiştirilmesi gerekse halkın Güreş branşına olan ilgisini arttırmak amacıyla yapılacak olan çalışmalarla İlimizin Güreş branşında hak ettiği yerlere gelmesinin sağlanması adına antrenman programları belirlendi. Bu kapsamda her antrenör bölgedeki çalışmaların dışında en az 2 İlköğretim Okulunda görevlendirilerek Güreş branşını daha fazla çocuğa götürmek amaçlandı. 
 
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, "Güreş gibi mücadele gerektiren spor branşlarında özellikle ilçede yaşayan çocuklarımızın başarılı olabileceği ve buralardan geleceğin şampiyonlarının çıkabileceği gerçeğini göz önünde bulundurarak buralara da antrenör görevlendirdik. İlimizde Güreş branşında bir kaç yıl içerisinde gözle görülür bir ivme yakalayacağımıza inancım tamdır" dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız