SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Güreş Takımı Belirlendi

A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya'da okullar arası Güreş İl Şampiyonası müsabakaları tamamlanırken, gruplara katılacak güreşçiler belirlendi. 
 
Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları İl Temsilciliğinin faaliyet programında yer alan Gençler Serbest - Grekoromen Güreş müsabakaları tamamlandı. 2 - 5 Ocak 2012 tarihlerinde Atatürk Kız Lisesi Spor Salonu'nda düzenlenen okullar arası 17-18 yaş grubu gençler Serbest Güreş İl Şampiyonası sonunda, Spor Lisesi 57 puanla birinci, Darende Lisesi 46 puanla ikinci ve Doğanşehir Lisesi 41 puanla üçüncü oldu.
 
Kilolarında birinci olup gruplara katılacak güreşçiler şunlar: "42 kilo Muhammet Şahin (Darende Lisesi), 50 kilo Furkan Sucu (Yakınca Lisesi), 55 kilo Halil İbrahim Kara (Arapgir Çok Programlı Lisesi ), 60 kilo Furkan Meriç (Spor Lisesi), 66 kilo Onur Özata (Spor Lisesi), 74 kilo İsmail Kankılıç . 84 kilo Murat Benli (Spor Lisesi), 96 kilo Mehmet Sığırtmaç (Spor Lisesi), 120 kilo Yakup Çelik (Yeşilyurt İHL)" 
 
Güreş Federasyonu Malatya İl Temsilcisi Hasan Aslan, birinci olan sporcu öğrencilerin ileride belirlenecek yer ve tarihte düzenlenecek grup şampiyonasında Malatya'yı temsil edeceklerini kaydetti. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız