SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Güreşçiler Grupta Başarılı Oldu'

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:10:01
'Güreşçiler Grupta Başarılı Oldu'
A- A+ PAYLAŞ

Malatyalı 9 güreşçi bölge şampiyonasında derece elde ederek Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkını kazandı.

Güreş Malatya İl Temsilcisi Hasan Aslan, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “13-16 Mart 2014 tarihleri arasında Bitlis'te yapılan 22 ilin katıldığı okullar arası yıldızlar serbest ve greko-romen güreş müsabakalarında Antrenör Mehmet Güzel ve Spor Lisesi Beden Eğt.Öğretmeni Ünal Aytekin nezaretinde müsabakalara katılan sporcularımız başarılı olarak dönmüştür. Dereceye giren sporcular 26-29 Nisan 2014 tarihinde Balıkesir’de yapılacak Türkiye Şampiyonasına katılamaya hak kazanmışlardır. Şampiyonada tüm sporcularımıza başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

Bölge şampiyonasında başarılı olup, Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkını elde eden sporcular şunlar:

“Greko-Romen Stil : 46 Kg Yakup Banazılı 3., 50 Kg Ömer Yıldırım 3., 58 kg Erdal Doğan 1., 58 kg Samet Yavuz 2. Ve 69 Kg Elber Kömürkara 5.

Serbest Stil: 50 Kg Uğurcan Çolak 3., 63 Kg Fatih Toy 2., 69 Kg Onur Seçkinli 3., 76 Kg Samet Güzel 2. ( Güzel aynı zamanda en teknik sporcu seçildi).”

FOTO: Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız