SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Güreşler 30 Ağustos'ta

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:31:56
Güreşler 30 Ağustos'ta
A- A+ PAYLAŞ

 Önceki gün Darendespor’un şampiyonluk kutlamaları nedeniyle iftar yemeği veren Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, yemekte yaptığı açıklamada, son yıllarda çeşitli gerekçelerle yapılamayan Zengibar Karakucak Güreşleri’nin aslına uygun olarak 30 Ağustos tarihinde düzenleneceği müjdesini verdi. 

Bu yıl yapılacak programda sadece güreşler yer alırken tüm Türkiye’den güreşçilerin davet edileceği bilgisini veren Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, görkemli ve kendinden bahsettiren bir program sergileyeceklerini belirterek, organizasyonun Darende Belediyesi ve Darendespor Kulübü tarafından yürütüleceğini açıkladı.

Başkan Eser, güreşlerin kusursuz olması için gerek belediye olarak gerekse Darendeliler olarak gereken her şeyin yapılacağını, hiçbir masraftan kaçınmayacağını ifade etti. Eser, “Tüm hemşehrilerimizi festivalimize bekliyorum. Festivali Darendeliler buluşma günü haline getirelim. 30 Ağustos Zengibar Karakucak Güreşleri vesilesiyle memleketlerini ziyaret etsinler. Kendilerini en güzel şekilde ağırlamaya hazırız” dedi.

Zengibar Karakucak Güreş Festivali, 30 Ağustos Pazar günü düzenlenecek. Ülkenin en önemli karakucak güreşleri arasında yer alan güreşlere birçok ünlü ismin katılacağı duyumları alınırken, hazırlıklar ise tüm hızıyla sürüyor. Bilindiği gibi Darende’de halen güreş hocaları Mithat Böke ve Muhammed Mercimek görev yapıyor ve Darende güreş takımını hazırlıyorlar. Türkiye’nin çeşitli turnuvalarına katılan ve birçok dereceler alan Darendeli güreşçilerin festivalde takım halinde yer alarak, ödüllere göz koyduğu biliniyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız