SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Güreşlere Bekliyoruz'

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:47:37
'Güreşlere Bekliyoruz'
A- A+ PAYLAŞ

Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, 20. Yeşilyurt Kültür, Kiraz ve Spor Festivali'nin hazırlıkları tamamladıklarını belirtip, “Hemşerilerimizi festivali bekliyoruz” dedi. 

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Güreş Sahası'nı gezdi ve Yeşilyurt Güreş İhtisas Kulübü Başkanı Hanifi Tandoğan'dan bilgi aldı.

İnceleme sırasında konuşan Başkan Polat şunları söyledi: 

"Artık festival hazırlıklarımızın son safhasındayız. İnşallah yarın sabah açılışı gerçekleştireceğiz. Burası bizim güreş sahamızın bulunduğu yer. Hanifi Hoca çok ciddi destek vererek büyük çalışmalar yaptı. Kaymakamlığımız, Yeşilyurtlular Derneğimiz, Güreş Federasyonumuz, herkes elinden geleni yaptı ve bu noktaya geldik. Artık Yeşilyurt Belediyesi Festival etkinliklerini uygulamak üzere hazır durumda. Önümüzdeki yıl inşallah çok daha detaylı bir duruma getireceğiz. Kültür yoğunluklu bir festival haline getireceğiz. Bütün Malatyalı, Yeşilyurtlu, Battalgazili hemşerilerimizi Festivalimize, Futbol Turnuvamızın finaline, bisiklet Şenliğimize, Sünnet Şölenimize ve Güreş müsabakalarına bekliyoruz."

Yeşilyurt Güreş İhtisas Kulübü Başkanı Hanifi Tandoğan ise, "Sayın Başkanım, sahamıza hoş geldiniz, burası sizin. Şeref verdiniz. Katkınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyoruz. Güreşin hamisisiniz, babasısınız, güreşin her şeyisiniz. Gençlik size minnettardır. Güreş Kulübü olarak her zaman sizlerin yanındayız. Sizlere hizmet etmeyi çok seviyoruz, sizin her zaman emrinizdeyiz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız