SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başkan Gürkan'dan Sahte Hesap Uyarısı

0
Güncellendi - 2019-05-11 03:44:22
Başkan Gürkan'dan Sahte Hesap Uyarısı
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan adına bazı sahte sosyal medya hesapları açılıp, gerçek dışı paylaşımlar yapıldığı öğrenilirken, Gürkan'ın gerçek hesabında bu konuda uyarı yapıldı.

Bazı sosyal medya platformlarında, Büyükşehir Belediye Başkanı Gürkan adına açılan sahte hesaplarla ilgili olarak, Gürkan'ın gerçek hesap görseliyle yapılan açıklamada, "Resmi sosyal medya hesaplarımız dışında hiçbir sosyal medya hesabına itibar etmeyiniz." uyarısı yapıldı.

Ayrıca, sahte hesapları açarak paylaşım yapanların saptanması ve cezalandırılması için ilgili mercilere başvurulduğu, ayrıca bu hesapların kapatılması için de servis sağlayıcılarla iletişime geçildiği öğrenildi.

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

GÖRSEL: Gürkan'ın gerçek sosyal medya hesabından yapılan uyarı

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız