SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gürkan Baba Ocağında

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:04:22
Gürkan Baba Ocağında
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Pütürge ilçesinin Tekederesi Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Baba ocağını ziyaret eden Başkan Gürkan’a, Öz Pütürgeliler Derneği tarafından teşekkür plaketi verildi. Tekederesi Mahallesi’nde gerçekleştirilen programda konuşan Öz Pütürgeliler Derneği Başkanı Necati Çelebi, dernek faaliyetleri hakkında bilgiler vererek, Pütürge ilçesinin siyaset ve siyaset üstü önemli insanlar yetiştiren bir ilçe olduğunu söyledi. Çelebi, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın da Pütürge ilçesinden çıkan bir siyasetçi olduğunu belirterek, “Bu topraklarda öyle güzel insanlar çıktı ki, siyasette, partiler üstü, halkın üzerinde taht kurmuş insanlarımız var.  Kaymakamlık sınavını bitiren öğrencilerimiz var. Üst mevkilerde görev yapan vatandaşlarımız var. Selahattin Gürkan, bu topraklardan çıktığı için kendisiyle iftihar duyuyoruz. Pütürgelilere güven tamdır. Vatandaşlarla olan görüşmelerimizde, başkanımıza karşı büyük bir sevgi ve saygı vardır. Pütürgeliler olarak başkanımıza dua edelim, yardımcı olalım. Tekedereliler adına başkanımız gelmişken bir plaket verelim dedik. Tüm Tekedereliler olarak başkanımıza "Ey bu toprağın insanı,  Tekederelilerin gözbebeği, Malatya sevdalısı, verdiğin hizmetlerden dolayı gurur duyuyoruz" dedi. 

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’da, kendisine gösterilen güven ve ilgiden dolayı Tekederelilere teşekkür ederek, “Hepinizin bayramı mübarek olsun. Sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Dernek başkanı Necati beye çok teşekkür ediyorum. Kendileri Pütürge için varını yoğunu, tüm mesaisini harcadığını biliyorum. Gerçekten dernekçilik çok zordur ama bunun üstesinde gelen başkanımız kimseyi üzmeden, kırmadan layıkıyla yerine getirmektedir. Biz şimdiye kadar Pütürgeli insanlardan hiç zarar gelmedi. Hal ve hareketi emin insanlarla karşılaştım. Bundan dolayı tüm Pütürgeli hemşerilerimizi kutluyorum. Tüm Pütürgeli hemşehrilerimizi hep yanımızda gördük. Bizim inanımız kadirşinastır. Komşuluk hakkı, hısım, akraba hakkı nedir bilen insanlardır.  Bizleri ağırladığınız için teşekkür ediyorum diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Başkan Gürkan’a, teşekkür plaketi işadamı Mehmet Tekedere tarafından takdim edildi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız