SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gürkan da Milli Kaleci Karadağ'ı Kutladı

0
Güncellendi - 2017-10-28 04:49:07
Gürkan da Milli Kaleci Karadağ'ı Kutladı
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye’ye büyük gurur yaşatan Avrupa Şampiyonu Ampute Milli Futbol Takımın Kalecisi Malatyalı Selim Karadağ, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti. Başkan Gürkan, Avrupa Şampiyonu Ampute Milli Futbol Takımını ve milli kaleci Selim Karadağ’ı tebrik etti.

Avrupa Şampiyonu Ampute Milli Futbol Takımın Kalecisi ve ayna zamanda Malatyalı olan Selim Karadağ, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret ederek, bir süre sohbet etti. Ablası ve aynı zamanda Battalgazi Belediye Meclis Üyesi Yasemin Kurt ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Gürkan’ı ziyaret eden Milli Kaleci Selim Karadağ, Avrupa Şampiyonu olarak haklı bir gururu yaşadıklarını belirterek, “Biz zaten forma numaramdan da belli olduğu gibi 44 numara giyiyoruz. Biz iyi bir Malatyalıyız. Tabiî ki Malatya’mızın önde gelen insanlarını ziyaret etmek bizim için bir onur, sonuçta başarımızın onlarla paylaşıyoruz.  İşte orda televizyonlarda yayınlarda Malatyalı diyorlar, ilimize bir şekilde katkı verdiğimiz içinde kendi adıma gururluyum.  Malatya’ya her alanda da hizmet etmeye devam edeceğim. Yaklaşık 27 yıllık spor yaşantım var. Bunun içinde birkaç Avrupa derecesi, dünya derecesi branşlarla her zaman olduğu gibi yılmadan yıkılmadan Malatya’mızın her alanında, her köşesinde yardımcı olmaya devam edeceğiz” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, Avrupa Şampiyonu Ampute Milli Futbol Takımını ve milli kaleci Selim Karadağ’ı tebrik ederek, “Tabii Ampute Futbol kulübümüzün Avrupa’daki başarısı milletçe göğsümüzü kabarttı. Bu anlamda bütün sporcularımızı kutluyorum, tebrik ediyorum. Hakikaten milletimizin özlemiş olduğu bir tabloyu milletçe coşku ve sevinç içerisinde yaşadık ve kutladık. Ampute Milli Takım oyuncularımızı tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum. Tabi onlarda 44 formayla oynayan bir güzel önemli futbolcumuz vardı, oda bizim Malatyalı hemşehrimiz Selim kardeşimiz. Selim kardeşimiz de kalede bir panter kesildi. Gelen topların kesilmesi noktasında, takımının başarısı noktasında, geride defansta çok önemli roller oynadı. Malatya’nın insanı hem sporda, hem sanatta, hem siyasette, hem de devlette gerçekten güzel hizmetler yaptı. Selim kardeşimizde spor alanında hakikaten göğsümüzü kabartacak, zafer sayfalarına imza attı. Kendilerini tebrik ediyorum, kendisinin şahsında Ampute Milli Takımımızı da tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum. Selim kardeşimizden beklentimiz çok. İnşallah bundan sonraki süreçte olimpiyat ve dünya şampiyonluğuna herhalde yolları uzanacak.  O süreçte de kendilerine ve takımımıza başarılar diliyorum” dedi.

Başkan Gürkan, ziyaret esnasında Milli Kaleci Selim Karadağ’ı kutlayarak, köstekli saat ve vazo hediye etti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız