SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gürkan Fidanlıkta İnceleme Yaptı

0
Güncellendi - 2017-12-31 04:55:33
Gürkan Fidanlıkta İnceleme Yaptı
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü Fidanlığı’nda incelemelerde bulundu. Başkan Gürkan, “Park Bahçeler Müdürlüğümüzün fidanlığında, fidan yetiştirilmesi işlerimizi daha da kolaylaştırıyor” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü Fidanlığı’nda incelemelerde bulunarak, bilgiler aldı. Burada açıklamada bulunan Başkan Gürkan, “Park Bahçeler Müdürlüğümüzün fidanlığında fidan yetiştirilmesi ve nakil noktasında ilgili düzenlemeleri yapmış olmaları işlerimizi daha da kolaylaştırıyor.  Fidanlarımızın stoklanması da yapılmış. Dayanıklı fidanları da belirlemişler. Şuan burada çam fidanları, çınar ve diğer ladin türü fidanlarımızda burada bulunmaktadır. Bu fidanlarda en kısa sürede ilgili yerlere nakil edilerek dikimleri gerçekleştirilecek. Şuanda Battalgazi Belediyesi olarak gerek Devlet Su İşleri ile yapılan protokol çerçevesinde, gerek Orman Bakanlığı ile yaptığımız protokol çerçevesinde İspendere bölgesini ağaçlandırma noktasında bin 217 dönümlük bölgenin ağaçlandırma çalışması yapılıyor. 70 kilometrelik teraslama çalışması yapıldı. Diğer taraftan belediyemizin 40 dönümlük ön bahçemizin ağaçlandırılması çalışmaları sürüyor. Akabinde ise Engelsiz Yaşam Merkezi’mizin çalışmaları yine aynı şekilde devam etmektedir. Önümüzdeki bahar ile birlikte Sosyal Yaşam Merkezi’nin çevre düzenlemesi ve diğer tarafta ise cari anlamdaki park bahçelerimizin bakım onarımı ve ihdas edilen alanların park haline getirilmesi için ilgili arkadaşlarımız gerekli çalışmaları yürütüyorlar. Bu çalışmalardan dolayı arkadaşlarımı kutluyorum. Tebrik ediyorum. İnşallah bu fidanlar da ağaç haline gelir. Bunların sevap ve ecrine de hep birlikte nail oluruz” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız