SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gürkan Seçim Bürosunu Açtı

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:54:48
Gürkan Seçim Bürosunu Açtı
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı ve AKP’nin Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkan adayı Selahattin Gürkan, milletin desteğiyle Battalgazi’yi mazisine layık bir şekilde istikbale hazırladıklarını söyledi. 

Gürkan, Battalgazi İlçesi’nde seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Açılışa; Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Osman Güder, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“BU DEVLETİ, MİLLETLE BERABER YÖNETTİK”

Vatandaşların yoğun ilgisi altında gerçekleştirilen seçim bürosu açılışında konuşan AKP Malatya İl Başkanı Avukat Bülent Tüfenkçi, milletin 30 Mart’ta bir kez daha iradesine sahip çıkacağını belirterek, “Birileri tankları yürüterek sizin iradenize, milletin iradesine ipotek koydu. O gün millet üzerinde terör estirildi. Milletin elinden alınan yetki birilerine peşkeş çekildi. Kime çekildi? Sermayeye, medyaya, elit insanlara çekildi. Milletten başka herkese çekildi. Bazıları bugün onları çok çabuk unuttular. Biz AK Parti olarak 2001'den beri, kurulduğumuzdan beri bu devleti, hükümeti, millet yönetecek dedik. Sizler yöneteceksiniz dedik. Ve sizin arkanızda durduk. Sizlerde Başbakan'ımızın arkasında durdunuz. Biz milletin iradesine sahip çıktık. Ve bugün çıktığımız yolda da diyoruz ki Battalgazili iradene sahip çık. Malatyalı iradene sahip çık. Türkiye iradene sahip çık” dedi.

“30 MART’TA SANDIKLARI PATLATACAĞIZ”

Tüfenkçi, 30 Mart’ta milletin sandıkları patlatacağına inandıklarını belirterek, “Ne diyor Başbakanımız eğer Türkiye kazanacaksa, Malatya kazanacaksa, Battalgazi kazanacaksa biz kaybetmeye razıyız. AK Parti kaybetmeye razı. Onun için kimsenin cesaret edemediği Kürt meselesinde, çözüm sürecinde kanlar dursun diye anaların gözyaşı dursun diye elini taşın altına koyan kim; Recep Tayyip Erdoğan. Kime karşı ben hesap soracağım diyorsun sen bu seçimlerde. Başta bu çözüm sürecinden hesap soracağım diyorsun, milli mutabakattan hesap soracağım diyorsun, Malatyalının milli iradesinden hesap soracağım diyorsun. Kimin için hesap soracağım kendim için diyorsun. Kusura bakmayın arkadaşlar bu dava, bu sevda senden de büyük, benden de büyük. AK Parti davası bizlerden büyük. Onun için değerli arkadaşlar biz 30 Mart’ta sandıklara sahip çıkacağız ve sandıkları patlatacağız” ifadelerini kullandı.

“DİK DURUŞUMUZDAN ASLA TAVİZ VERMEDİK”

Milletvekili Mustafa Şahin, ülke üzerinde oyun oynamak isteyenlere milletin prim vermeyeceğini kaydederek, şunları söyledi: “Bizden önceki dönemlerde bir dönüp geriye bakın. Bir 28 Şubat süreci başladı. O gün ne için peki 28 Şubat’ı insanlarımıza reva gördüler. Kimler bir araya geldiler. Ülke kötü mü yönetiliyordu değil, ülke gerçekten iyi yönetiliyordu. Peki, sebep neydi. Yine o günde belki milletin evlatları bu ülkeye hakim olmaya çalıştılar. Söz sahibi olmaya çalıştılar. Bundan rahatsızlık duyan mihraklar bugün aynı şekilde yine iş başındalar. Biz o gün ne söylediysek bugün de aynı şeyleri söyledik. Biz hiçbir zaman için siyasi duruşumuzdan, yaşantımızdan, düşüncelerimizden, ilkelerimizden zikzak çizmedik. Her zaman haksızlara karşı susanlardan olmadık. Elimizden geldiğince insanların menfaati için, yarınlarımıza, nesillerimize daha da müreffeh bir ülke bırakabilmek için gecemizi gündüzümüze katmak zorundaydık ve onu o şekilde sürdürmeye çalışıyoruz.”

“TARİHİ AYAĞA KALDIRDIK”

Battalgazi Belediye Başkanı ve Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, Battalgazi’de tarihi ayağa kaldırdıklarını ifade ederek, “Bu çıktığımız bu kutlu yolda bizi bekleyenler vardı. Burada hizmet bekleyen sizler ve toprak altında şehit ve şühedalarımız vardı. Ali Babalarımız, Karababa’larımız vardı. Üçlerimiz, beşlerimiz, Kırk Kardeşlerimiz, Zeynel Abidin'lerimiz ve Hasan Basri’miz vardı. Onlar bizden hizmet bekliyordu. Bu türbesi yıkılmış Kutlu Türbeye dedikleri, sessiz, ıssız, mahzun ve mazlum durumda olan bu tarihimizi ayağa kaldırmak sizlerle bizlere düşecektir. Ve biz bu yola sizinle beraber çıktık. Ve o şühedaları, 'Bastığın yerleri toprak diye geçme, tanı' dedikleri her karış toprağı şüheda dedikleri bu topraklarda el ele verdik. Belki bizim hafızamıza almayacağımız şeyleri sizinle birlikte gerçekleştirdik” dedi.

“BATTALGAZİMİZİ İSTİKBALE HAZIRLADIK”

Yaptıkları çalışmalarla Battalgazi’yi istikbale hazırladıklarını kaydeden Gürkan, “Battalgazi'mizin altyapısıyla, üst yapısıyla, çevre düzenlemesiyle, okullarıyla, üniversiteleriyle, sportif tesisleriyle ve bütün türbelerin ve vakıfların ayağa kaldırılması ve yolların açılması sizlerle birlikte gerçekleştirdik. Hükümetimizin, AK Parti'mizin vermiş olduğu destekle sizlerle birlikte bu yola 2009 yılında da devam etmemiz gerektirdi. Ve 2009'da da bu yola sizlerle birlikte devam ettik. Bu yolumuz kutlu bir yoldur. Bu yolumuz hepimizin taktir edeceği güzel bir yoldur. Yani manevi anlamda, ilmi anlamda, duygu cenneti anlamında da önemli bir yola birlikte çıktık. Bu yola 2009'da da Battalgazi'mizi Avrupa'da Türkiye'yi temsil eden ilçe konumuna getirdik. Dünya tarihi kentler birliğinde Türkiye'yi temsil eden ilçe durumuna getirdik. Bu yetmedi üniversitesi olan, duble yolları olan ve bütün bunların tescili noktasında ISO 9001 kalite belgesi olan on beş belediyeyle bir duruma getirdik. Avrupa kalite belgesi olan Türkiye'de üç belediyeden biri olma durumuna getirdik. Yani hiçbir şey tesadüf olmadı. Hiçbir şey kendiliğinden olmadı. Sizlerin gerek sosyal belediyecilikte gerek kültürel belediyecilikte gerek hizmet belediyeciliğinde vermiş olduğunuz destek ve hizmetle hakikaten taktire şayandı. Sizlerin o destekleri ve sizleri o duaları bizleri bu güne getirdi. Biz ne dedik. Battalgazi'yi mazisine layık istikbale hazırlıyoruz dedik. Battalgazi mazisine layık istikbale koşuyor dedik. Koşuyor muyuz? İşte 2014'te de 'Durmak yok, yola devam' dedik. Bir oy bin tane oyunu bozacak. Sizlerin her oyu bu ilçe üzerinde, Malatya üzerinde ve Türkiye üzerinde oynanan oyunların hepsini bertaraf edecek. Sizlere inanıyor ve güveniyorum. Diyorum ki 30 Mart 2014'te Türkiye rekorunu kırmaya var mıyız? Hepimizin gazası mübarek olsun” şeklinde konuştu.

“OYNANAN OYUNLARI SANDIKTA BOZACAĞIZ”

AKP Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Osman Güder, 30 Mart’ta milletin desteğiyle bir kez daha oynanmak istenen oyunların bozulacağını ifade ederek, “Dün Hz. Hüseyin'in başına neler getirildiyse, bugün aynı oyunu Başbakan'ımızın başına örmek istiyorlar. Ama sizlerin sayesinde, Başbakan'a can yoldaşı olan sizler sayesinde, Allah'ın izni ile bunu başaramayacaklar. 30 Mart'ta sizler sandık başına gideceksiniz.” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız