SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gürkan Servisçileri Ziyaret Etti

0
Güncellendi - 2017-02-22 19:54:38
Gürkan Servisçileri Ziyaret Etti
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Minibüsçüler ve Umumi Servisçiler Odası’nı ziyaret etti. Ziyarette, minibüsçü esnafının sorunları ve ülke meselelerine karşı gösterdikleri duyarlılık konuşuldu.

Minibüsçüler ve Umumi Servisçiler Odası’nı ziyaret eden Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Minibüsçüler ve Umumi Servisçiler Odası Başkanı Mesut İnce ve minibüsçü esnafı ile bir araya geldi. Burada konuşan ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Malatya Minibüsçüler ve Umumi Servisçiler Odası Başkanı Mesut İnce, “Bugün Battalgazi Belediye Başkanımız sayın Selahattin Gürkan Minibüsçüler ve Servisçiler Odamızı ziyaret ederek esnafımızın sorunlarını dinlemek, esnafımıza Cumhurbaşkanımızın mitinginde ücretsiz yolcu taşıyarak memleketimize, vatanımıza gönüllülük esasına bağlı olarak hizmet veren esnafımıza teşekkür etmek için nezaket ziyaretinde bulunmuştur. Kendilerine bu nazik ziyaretlerinden dolayı şahsım, esnafım ve yönetim kurulum adına kendilerine teşekkür ediyorum. 15 Temmuz gecesi vatana ihanet eden, tankların namlusunu millete doğrultan, havada F-16’larla millete, bu aziz millete bomba yağdıran asker kıyafetli teröristleri unutmadık, unutmayacağız. Bu aziz millet Türk bayraklarını eline alarak silahsız olarak bedenini tankların önüne atıp siper ederek vatanı korumuştur. Bu bağlamda minibüsçü esnaflarımızda, servisçi esnaflarımız da 15 Temmuz gecesi araçlarıyla sokaklara çıkarak, meydanlara ücretsiz yolcu taşıyarak, vatan uğruna kendilerini siper etmişlerdir. 16 Temmuz sabahı ise yine tankların önüne araçlarıyla, kritik noktalara minibüslerle yolları kapatarak, kahramanlık örneği göstermiştir. Ayrıca Turgut Temelli alt geçidinde ise kahraman bir minibüsçümüz tankları durdurup, tankı güvenli bölgeye çekmiş ve bir kahramanlık örneği daha gösterilmiştir” dedi.

Battalgazi Belediyesi’nin çalışmalarını yakinen takip ettiklerini belirten İnce, “Battalgazi Belediyesi’nin çalışmalarını yakinen takip ediyoruz. Bizler şoför esnafı olarak kendilerinden çok razıyız. Sayın başkanımız büyük projelere imza atmıştır. Gerek Yeşil Kuşak Projesi, gerek yeni belediye binasının yapımı, gerek kervansaray buluşmaları, gerekse eski hastanenin yıkılarak yeni hastanenin tekrar Çöşnük bölgesine, Battalgazi bölgesine kazandırılmasında büyük emekleri vardır. Bu konuda esnafım adına kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’da, minibüsçü esnafı ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Gerçektende kendilerinin ifade ettiği gibi minibüsçü esnafımız gerek 15 Temmuz hadisesinde, gerek Cumhurbaşkanımızın memleketimizi onurlandırdığı zamanlar içerisinde minibüsçü esnafımızın fedakârlığını, yakın ilgi ve alakasını gördük. Sayın oda başkanımızın huzurunda tüm minibüsçü esnafımızı kutluyorum. Özellikle Cumhurbaşkanımızın son gelişinde ilimizin değişik yerlerindeki insanlarımızı ücretsiz olarak miting meydanlarına taşınması noktasında gösterdikleri fedakârlıklara teşekkür ediyorum. Bu zaten bir teşekkür ziyaretidir. Bu anlamda tüm minibüsçü esnafımıza teşekkür ediyorum. Tabi şunun da altını çizmek istiyorum. Bu meslek çok zordur. İnsanları memnun etmek çok zordur. Malatya’mızda minibüsçü esnafımız ile ilgili şikayet çok azdır. Biz minibüsçü esnafımızı, bu odalarımız vasıtasıyla yapılan hizmet içi eğitimlerinde ve bu tür toplantılarda minibüsçü aynı zamanda şehrin, o beldenin, o bölgenin gittiği güzergahın, namus, haysiyet ve şerefini koruyan kişilerdir. 15 Temmuz’da ki darbe girişimine karşı tankın önünü kesen de yine minibüsçü esnafıdır. Bu anlamda Türkiye’nin milli birlik bütünlüğünü korunmasında göstermiş olduğu fedakârlık ve cesaret örneklerinden dolayı sizleri kutluyorum. Ayrıca yolcu taşıma esnasında yolcularımızın güvenliği, onların mal, can güvenlikleri konusunda göstermiş olduğu hassasiyetlerine teşekkür etmek istiyorum. Zaman zaman başka yerlerdeki olumsuzlukları duyuyoruz. Ancak Allaha şükür bizim odamıza kayıtlı bin 115 esnafımız var. Bu servislerimizde şimdiye kadar bize ya da emniyete bildirilmiş çok fazla olumsuzluk bildirilmemiştir. Bu da Malatyalı minibüs esnafımız ve odamızın bu konudaki göstermiş olduğu hassasiyetin en güzel örneğidir” dedi.

Katılımcı belediyeciliğe büyük önem verdiklerini belirten Başkan Gürkan, “Belediyecilik anlayışımızın 5 temel esasından bir tanesi de katılımcı belediyecilik anlayışıdır. Bu anlayış içerisinde biz odalarımızı, meslek kuruluşlarımızı, sivil toplum örgütlerimizi, sendikalarımızın, kanaat ve yerel önderlerimizin fikir ve düşünceleri bizim yol haritamızın belirlenmesinde ve yön pusulamızın oluşmasında en temel etkenlerden biridir. Bu anlamda Mesut kardeşimiz ile zaman zaman yaptığımız ikili görüşmelerimizde şehir ile ilgili duygu ve düşüncelerini, önerilerini almaktan mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız