SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gürkan Toprağa Verildi

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:27:50
Gürkan Toprağa Verildi
A- A+ PAYLAŞ

Ankara'da çeşitli görevlerde uzun süre bürokrat olarak görev yaptıktan sonra emekli olan ve Malatya'da vefat eden İsmail Gürkan'ın cenazesi Eskimalatya'daki Karahan Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın da ağabeyi olan 68 yaşındaki İsmail Gürkan'ın cenaze namazı Alibaba Mezarlığı'nda kılındı. Battalgazi İlçe Müftüsü M. Emin Enenç’in kıldırdığı cenaze namazına, Vali Vasip Şahin, 2. Ordu Komutanlığı görevinden Ege Ordu Komutanlığı görevine atanan Orgeneral Galip Mendi, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Battalgazi Kaymakamı Asalet Karabulut, Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Arif Emecen, AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkci, TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, bazı kamu ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin yanı sıra Battalgazi Belediye personeli ve çok sayıda vatandaş katıldı. İsmail Gürkan, Ali Baba Mezarlığı’nda kılınan cenaze namazının ardından Karahan Mezarlığı’na getirilerek, toprağa verildi. Burada yapılan dua sonrası, Battalgazi Belediye Başkanı  ve Gürkan ailesi, taziyeleri kabul etti.

TÜRKEŞ’E YAKIN İSİMDİ

Ankara Hukuk Fakültesi ile Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi mezunu olan, uzun yıllar başkentte bürokrat olarak görev yapan 68 yaşındaki İsmail Gürkan, bir süredir Malatya Devlet Hastanesi'nde solunum yetmezliği nedeniyle tedavi görüyordu. Bekar olan İsmail Gürkan, merhum MHP lideri Alpaslan Türkeş'in yakın çevresindeki isimlerden biriydi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız