SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gürkan Yeniden TKB Encümeninde

0
Güncellendi - 2017-05-16 21:21:18
Gürkan Yeniden TKB Encümeninde
A- A+ PAYLAŞ

Tarihi Kentler Birliği (TKB) Sivas Buluşması’nı gerçekleştirdi. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Sivas ilinde yapılan toplantıda, Tarihi Kentler Birliği Encümen Üyeliğine yeniden seçildi.

Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi Toplantı Salonu’nda gerçekleşen Tarihi Kentler Birliği 2017 yılının ilk olağan meclis toplantısına, Çekül Vakfı Başkanı Metin Sözen, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Tarihi Kentler Birliği Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Yozgat Belediye Başkanı Dr. Kazım Arslan, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Kahramanmaraş Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İl Kültür Müdürü Kadir Pürlü ile çok sayıda ilçe, belde belediye başkanları ve belediye meclis üyeleri katıldı. Tolantıda encümen üyesi seçimi yapıldı. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın yeniden Encümen Üyesi seçildiği Tarihi Kentler Birliği 2017 yılının ilk olağan meclis toplantısında yeni encümen üyesi şu isimlerden oluştu;

Yeni Encümen Üyeleri:

1- Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik

2- Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi

3- Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın

4- Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu

5- Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan

6- Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan

7- Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç

Plan ve Bütçe Komisyonu Üyeleri:

1- Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu

2- Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun

3- Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya

4- Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı

5- Altınova Belediye Başkanı Metin Oral

Öte yandan Tarihi Kentler Birliği (TKB) Sivas Buluşması’nda, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Rize Belediyesi, Söğütlü Belediyesi, Efeler Belediyesi, Of Belediyesi, Yeniçağa Belediyesi ve Kuyucak Belediyesi Tarihi Kentler Birliği’ne üye olurken, üye sayısı 451’e ulaştı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Abdulkadir ÇOLAK (6 yıl önce)
    Selahattin GÜRKAN Bey'i tebrik ediyorum. Bunca işlerinin arasında değerli kültürel çalışmalara yoğun ilgi gösteriyor. Çalışmalarının ve başarılarının devamını diliyorum. Malatya'nın tarihi ve turistik yönünü ön plana çıkarmak için elbirliği ile çalışalım.
    0
    0
    Yanıtla