SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gürkan Ziyaretlerde Bulundu

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:42:26
Gürkan Ziyaretlerde Bulundu
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı ve AKP Battalgazi başkan adayı Selahattin Gürkan, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Gürkan'ın çalışmalarına ilişkin AKP'nin basın bülteni şöyle:

"Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, şehrin daha güzel olması ve istikbale taşınması için yönetimi herkesle birlikte yapacaklarını söyledi.

Gürkan, 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler nedeniyle bir dizi ziyaretlerde bulundu. Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, ziyaretleri kapsamında ilk olarak çevre yolu esnaflarıyla bir araya geldi. Esnafların yoğun ilgisi altında ziyaretlerini gerçekleştiren Gürkan, sorun ve istekleri dinledi. Esnaflarla uzun süre sohbet eden Gürkan, esnaflarla her zaman istişare içinde olacaklarını belirtti. 

“GERİ KALMIŞLIK ZİNCİRİNİ SELAHATTİN GÜRKAN İLE KIRACAĞIZ”

Gürkan, daha sonra Kurşunlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti. Ziyarette konuşan Kurşunlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kurucu Başkanı Aliseydi Yiğit, Gürkan’ı belediye başkanlığı döneminde yaptığı çalışmalardan dolayı tebrik etti. 

Yiğit, Selahattin Gürkan’ın önemli çalışmalara imza attığını ifade ederek, “İnanıyorum ki çevre yolu altındaki mahallelerde o geri kalmışlık zincirini Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan'la beraber kıracağız. Yeni bir belediye ve yeni bir yapılanmayla devam edeceğiz. Çevreyolu'nun altındaki tüm meselelerle altyapı dahil, kentselleşme dahil bir kentlik bilgisiyle hareket edeceğini biliyoruz. Bugüne kadar başkanımızın yaptığı çalışmalar takdire şayan. Battalgazi İlçemiz hemen hemen 40 İl büyüklüğünde devasa bir büyüklüğe sahip bir ilçemizdir. Yepyeni projelerle ve hedeflerle inşallah bunları başkanımız gerçekleştirecektir” dedi. 

“DERNEKLER, DEMOKRASİMİZİN OLMAZSA OLMAZLARINDANDIR”

Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, derneklerin, demokrasinin olmazsa olmazları olduğunu kaydetti. Yönetim anlayışları içerisinde derneklere büyük önem verdiklerine dikkat çeken Gürkan, “Hekimhan, Güzelyurt ve diğer ilçelerimiz olsun buralara yabancı değiliz. Hekimhan'lıları da severiz. Hekimhan'ın şöyle bir özelliği var. Hekimhan'ın eğitim oranı açısından diğer ilçelere oranla ileride olan bir ilçemizdir.  Derneklerimizin amacı sosyal ve kültürel anlamda hemşeri derneklerini bir arada tutmak ve onların eğitim, sosyal, kültürel ve ihtiyaçlarını karşılamaktır. Aynı zamanda memleketle bulundukları yer arasında bir köprü kurmaktır. Sanayi Devrimi ile birlikte bu tür dernekler, vakıflar daha da artmıştır. Demokrasi'nin olmazsa olmaz koşulu budur.  İnsanlar yaratılış itibari ile güvenli, dost, sosyal ve kültürel anlamda etkileşim içerisinde olmak ister. Bunlar olmadığı zaman insanlar kendilerini yalnız hissederler. Bu derneklerimiz olmazsa olmazdır. Bu dernekler hemşerilerin acısını ve sevincini paylaşıyor.  Acılar paylaşıldıkça azalır. Sevinçler paylaşıldıkça artar. Bu dernekler demokrasimizin olmazsa olmaz koşuludur. Onun için bu dernekleri kuranlara ve devam etmesini sağlayan tüm hemşerilerimizi kutluyoruz” ifadelerini kullandı. 

“BATTALGAZİ’YE BÜYÜK HİZMETLER YAPTI”

Gürkan’ın son durağı Anadolu Selçuklu Medeniyeti Derneği oldu. Anadolu Selçuklu Medeniyeti Derneği Genel Başkanı Ayetullah Geçen, Selahattin Gürkan’a yerel seçimlerde başarılar diledi. 

Geçen, Gürkan’ın yaptığı çalışmaları yakinen takip ettiklerini belirterek, “Selahattin Başkan'ım halka hizmet, Hak'a hizmet düsturuyla hareket ettiğini hepimiz biliyoruz. Battalgazi'ye büyük hizmetleri olmuştur. Başarılarının devamını Cenabı Allah'tan niyaz ediyorum” diye konuştu. 

“ANADOLU, SELÇUKLULARLA KAVİMLEŞMİŞTİR”

Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan,  Anadolu Selçuklu Medeniyeti Derneği’nin güzel faaliyetlerle adından söz ettirdiğine dikkat çekerek, “Anadolu, Anadolu Selçuklularla kavimleşmiştir. Selçukluların merkezide Malatya'dır. Battalgazi'dir. Ben Anadolu Selçuklular Derneğini kutluyorum. Gerek geçmiş yıllarda yapmış olduğu faaliyetleri takip ediyorum. Özellikle 17 Aralık sürecinde Hükümetimize ve Başbakan'ımıza göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Anadolu Selçuklu Medeniyeti Derneği Genel Başkanı Ayetullah Geçen,  Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan’a tespih hediye etti."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız