SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gürkan'a Hayırlı Olsun Ziyaretleri

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:05:19
Gürkan'a Hayırlı Olsun Ziyaretleri
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper, Malatya merkez ilçe Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı makamında ziyaret etti. 

ÇAKIR'IN ZİYARETİ..

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı makamında ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu. 

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan,"Büyükşehir Belediyesi bizim çatı kuruluşumuzdur. Netice itibariyle Büyükşehir yasasıyla birlikte metropol ve diğer belediyeliklerle birlikte ortak yönetim anlayışı içerisinde şehrin sınırları esas alarak hizmet anlayışımızı benimsemektir. Yapacağımız hizmetlerde de koordineli ve istişare şeklinde olmalıdır. Büyükşehir olmadan öncede Başkanımızla ilçe belediyesi olarak çalıştık. Kendilerinin ortak çalışma konusunda takdire şayan düşünceleri olmuştur" ifadelerini kullandı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, “Büyükşehir merkez için çok önemli. Özellikle 570 bin nüfus merkezde yaşamakta. 2 büyük metropol ilçe belediyemiz var. Battalgazi ve Yeşilyurt belediyelerimizle birlikte uyumlu, elbirliğiyle çalışmamız gerekmektedir. Bundan sonraki süreçte de metropol belediyeliklerimiz ve diğer belediyelerimizle birlikte uyum içinde elbirliğiyle çalışıp Malatya’mızı daha iyi yerlere getireceğimizden eminim. Bu vesile ile Battalgazi Belediye Başkanlığına yeniden seçilen Selahattin Gürkan'a başarılar diliyorum" dedi.

BAŞSAVCI ZİYARETİ..

Ziyarette bir konuşma yapan Başsavcı Alper,"Yeni süreçte Başkan Selahattin Gürkan'a başarı dileklerimi iletmek üzere geldim. Kendisine başarılar diliyorum" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, "Cumhuriyet Başsavcımız Mustafa Alper'in ziyaretinden ötürü teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

GENÇ MÜSİAD

Genç MÜSİAD yöneticileri, Malatya merkez ilçe Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı ziyaret etti. 

Genç MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Enis Aydoğan ve yönetim kurulu üyelerinin Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı makamında ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundular. Aydoğan ziyarette yaptığı konuşmada, "Genç MÜSİAD olarak başkanımıza hayırlı olsun dileklerimizi iletmek üzere geldik. Bugüne kadar yaptığı hizmetleri yeni Battalgazi içinde daha iyi projelere imza atacağına kuşkumuz yok. Genç MÜSİAD olarak başkanımızın yanında olduğumuzu belirtmek isteriz" diyerek, Genç MÜSİAD Malatya Şubesi’nin çalışmaları hakkında bilgi aktardı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, "Battalgazi’miz için şehrin ortak paydası olarak, daha ileriye götürmek için elimizden geleni yapacağız. Sivil Toplum örgütleri, iş adamları kanaat önderleri başkanlığım sürecinde fikirleri her zaman önemsedim. Bundan sonraki süreçte de fikirleriniz yol haritamız açısından önemlidir" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız