SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gürkan'dan Akın'a Teşekkür Ziyareti

A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Belediye Başkanı Cemal Akın’ı makamında ziyaret ederek, ilçelerine yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti ve kendisine Kervansaray resimli bir pano hediye etti.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan; “Belediye Başkanımız Cemal Akın, ilçelere ve beldelere hizmet etmeye devam ediyor. Biz Battalgazi Belediyesi olarak, ilçemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı kendisine şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Cemal Akın ise Belediye Başkanı Gürkan’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek; “Battalgazi bizim ata yurdumuz. Gerek Malatya Belediyesi, gerek diğer ilçe ve belde belediyelerin temelini Battalgazi oluşturmaktadır. Elbette bizler ata yurdumuzun imar ve ihyasında katkıda bulunmak durumundayız. Elimizden geldiği kadar oradaki eski eserleri korumak durumundayız.

Battalgazi Malatya’nın mührüdür. Oradaki eserler Selçuklu’nun ve Osmanlı’nın da aynı zamanda mührüdür. Buradaki eserlerin korunup, kollanması ilçe belediyenin imkânlarını aşıyor. Hatta Malatya Belediyesi’nin de imkânlarını aşıyor.

Bizler el ve gönül birliği yaparak gerek Vakıflar Müdürlüğü’nden, gerek Kültür Bakanlığı’ndan, gerek diğer bakanlıkların ilgili kurumlarından imkânlar meydana getirerek, Battalgazimiz'i ve Malatyamız’ı yeniden ihya etmeliyiz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız