SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gürkan'dan MGTCD'ye Ziyaret

0
Güncellendi - 2016-09-08 03:52:07
Gürkan'dan MGTCD'ye Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti Derneği (MGTCD) yeni yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Gürkan, basının önemini 15 Temmuz darbe girişimi ve kalkışma karşısında bir kez daha gördüklerini söyledi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti Derneği Başkanı Kemal Deniz’i ziyaret ederek, yeni yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi. Burada konuşan Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti Derneği Başkanı Kemal Deniz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Malumunuz olduğu üzere kısa süre önce yaptığımız kongreden sonra, şehrimizin atanmış ve seçilmiş bürokrasisi ve dostlarımız hem cemiyetimizi ziyaret ediyor, hem de yönetim kurulumuza başarılar diliyor. Bizde bundan mutlu oluyoruz. Çünkü Cemiyetimiz Malatya’ya ve Malatya kamuoyuna mal olmuş medya kurumlarının diğer adı olduğu önemli bir sivil toplum kuruluşudur. Bugünde aramızda gerçekten Malatya'da büyük hizmetlere imza atmış, halende insanların başını döndüren projeleri ortaya koyan Battalgazi Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan bey ziyaretimize geldi. Kendilerine ve Zafer Kırçuval beye teşekkür ediyorum. Bu nazik ziyaretlerinden mutlu olduğumuzu belirtmek istiyorum. Zaten bildiğiniz gibi medya mensuplarıyla Selahattin Gürkan Başkanın arası her zaman çok sıcak çok yakındır. Bizde Cemiyet olarak Selahattin Gürkan Başkanla birlikte yapılan hizmetleri kamuoyuna aktarma noktasında çok güzel faaliyetler yapacağımızı da burada ifade etmek istiyoruz” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti Derneği yeni yönetimine başarılar dileyerek, “Basın aynı zamanda kamu hizmeti yapan bir kuruluştur. Her ne kadar sivil toplum örgütü statüsü içinde değerlendirilse de, hele son süreç içerisinde 15 Temmuz darbe girişiminde basının bu darbeye dur deme noktasında, halkın sokağa dökülmesi noktasındaki gayret ve çabası ve önemi bir daha belirli olmuştur. Bu anlamda basın yayın kuruluşlarımızın objektif, tarafsız bir şekilde haberleri olduğu gibi kamuoyuna yansıtması önemlidir. Bu da aynı zamanda kamu hizmeti hürriyeti şeklinde değerlendirilmelidir. Bu anlamda biz basın yayın kuruluşlarını önemsiyoruz. Çünkü Malatya bazında Televizyoncular ve Gazeteciler Cemiyeti olarak bir arkadaşımızın yeni yönetimi ile birlikte bu kuruluşun bu sivil toplum örgütünün başına gelmesi bizim içinde onur vericidir. Biz kendilerini bu görevinden dolayı kendi şahsına ve yönetim kuruluna da başarılar diliyorum” dedi.

Basının önemine dikkat çeken Başkan Gürkan, “Ben kendilerine inanıyorum ki, Malatya’daki basın ve yayın organları gerek görsel, gerek yazılı anlamdaki basın, Malatya’daki olayları olduğu gibi objektif ve toplum yararına ve kamu menfaati bu çerçevesi içerisinde haberler yansıtıldığı takdirde hem toplumun yönlendirilmesi, hem toplumun bilgilendirilmesi anlamında, hem de toplumda milli birlik ve beraberlik oluşması anlamında önemli bir görevi ifa etmiş olurlar. Malatya basın mensuplarında hakikaten bu 3’ncü dönem çalışmam da, siyasi ve yerel yönetimde yakın ilgi ve alakalarını gördük. Bizim yapmış olduğumuz hizmetlerin kamuoyuna aktarılması ve kamuoyunda tanıtılması noktasında büyük gayret ve çaba göstermişlerdir. Onun içindir ki bugün Battalgazi Belediyesi Türkiye kamuoyu önünde en önde 3 belediyeden bir tanesidir. Toplum sempatisi açısından değerlendirirsek yine ilk 3’den bir belediye konumundadır” diyerek, araştırma şirketlerinin anketlerinde de bu durumun görüldüğünü ifade etti. Başkan Gürkan, son olarak Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti Derneği yeni yönetimine başarılar diledi.

Bülten

mgtcgürkan

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız