SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gürkan'a Övgüde Yarıştılar!.

0
Güncellendi - 2016-10-28 01:20:55
Gürkan'a Övgüde Yarıştılar!.
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Tarım ve Hayvancılık Platformu Başkanı İhsan Akın ve birlik yönetim kurulu üyeleri, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti. Akın, Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği tarafından ‘Yılın İlçe Belediye Başkanı’ seçilen Başkan Gürkan’ı kutladı.

Malatya Tarım ve Hayvancılık Platformu Başkanı İnsan Akın ve Malatya Tarım ve Hayvancılık Platformu yönetim kurulu üyeleri, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Malatya Tarım ve Hayvancılık Platformu Başkanı İnsan Akın, Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği tarafından Başkan Gürkan’ın ‘Yılın İlçe Belediye Başkanı’ seçildiğini hatırlatarak, Başkan Gürkan’ı kutladı. Akın, “Battalgazi Belediye Başkanımız gerçekten hem Türkiye genelinde ödül alan çalışmalara imza atıyor, hem de geçmişte yaptığı çalışmaları ilimize gelen misafirlerimize gururla anlatabiliyoruz. Kendisine bu çalışmalarından ötürü hem Malatya halkı, hem de yetiştiricilerimiz adına teşekkür ediyoruz. Yine tarım ve hayvancılık adına yaptığımız çalışmalarda, gerek yetiştiricilerimizin sıkıntıları olsun, gerek tarım ve hayvancılıkla iştigal eden oda ve birliklerimiz olsun, hep istişare içerisinde genel anlamda yapılan çalışmalarda ve özeldede kendisinin verebileceği, koordine edebileceği çalışmalarda da, hep birlikte tüm başkanlarımızla beraber, üreticilerimizle birlikte çalışmak ve ortak akıl noktasında tüm projelerde kendisi ortak olduğunu beyan etmiştir. Bizde kendisinin koordine edeceği toplantılarda birlikte olacağımızı tüm arkadaşlarımızla birlikte beyan ediyoruz. Her zaman söylüyoruz gıda ve su olmadan hiçbir canlı yaşayamaz. Üretmeliyiz, üretmeliyiz, üretmeliyiz. Tarım olmadan hayvancılık olmaz, hayvancılık olmadan tarım olmaz. Birbiriyle ilintili kurumlar içinde de, biz bu platform içerisinde, tüm arkadaşlarımızla birlikte çalışıyoruz. Malatya hükümetimizin desteklerinden faydalanan en önemli illerden birisi’ diyerek, destekleri en iyi şekilde değerlendirmek gerektiğini söyledi.

Malatya Süt Üreticileri Birliği Başkanı Aziz Kurtoğlu ise, Başkan Gürkan’ın ‘Yılın İlçe Belediye Başkanı’ seçilmesinden büyük mutluluk duyduklarını kaydederek, “Belediye başkanıma öncelikle almış olduğu ‘Yılın Belediye İlçe Belediye Başkanlığı’ ödülünden dolayı kutluyorum. Başkanımız, özellikle Battalgazi bölgemizin fizibilitesini yaparak köylülerin köyde yaşayabileceği ortamları koordineli olarak çalışmalar yaparak üreticilerimize ürünlerini pazarlayabilecek alanlar oluşturmak istiyoruz. Burada başkanımızın üreticilere, bizlere ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ediyoruz. İnşallah hep birlikte ülkemizi daha ileriye götürmek istiyoruz. Önümüzdeki süreçte gıda ile ilgili çok büyük sorunların oluşması muhtemel. Hz. Yusuf döneminin yeniden yaşanacağını bilim insanları ifade ediyorlar. İnşallah dünyaya gıda dağıtan ülke umarım Türkiye olur. Bunu hep birlikte planlayalım. Dünyayı gıdası güçlü olan ülkelerin yöneteceğini ifade ediyorum. Gıda ile ilgili stratejiler inşallah bizlere nasip olur” diye konuştu.

Organik Meyve Üreticileri Birliği Başkanı İbrahim Berktaş da, Başkan Gürkan’ın çalışmalarından son derece memnun olduklarını ifade ederek, “Sayın başkanımızın aldığı En Başarılı Belediye Başkanı Ödülünün mutluluğunu sayın başkanımla paylaşmaya geldik. Kendisini tebrik ediyoruz. Başkanımızdan ricamız yaptığı çalışmalara bizim birliğimizi de katmasını istiyoruz. Biliyoruz ki başkanımız mantıklı olan proje ve fikirlere ilgi gösteriyor. Bu yardımlarını beklediğimizi ifade etmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, “Malatya’da tarım ve hayvancılık platformunun böylesine güzide insanlardan oluşması ve bu platformdaki kişilerin birbirlerine anlayışla yaklaşmaları oldukça sevindirici bir durumdur. Malatya’da tarım ve hayvancılığın belirli bir aşamaya getirilmesi noktasında yoğun gayretlerini yakinen müşahade ediyorum. Bundan dolayı kendilerini tebrik ediyorum. Kendileri bizi tebrik ettiler ama, bizde kendilerini tebrik ediyoruz. Çalışmaların takdir edilmesi kişi ve kurumlar açısından önemlidir.  Geçtiğimiz Cumartesi ‘Yılın Belediye Başkanı’ seçilmemizden dolayı Ankara’ya davet edilmiştik. Bu ödülü biz Battalgazi halkı adına aldık. Ve bu ödülü Battalgazi Belediyesi kurumu adına aldık. Yakinen takip ettiğim tarım ve hayvancılık platformu, Malatya’da ses getirdi. Hareket ve ivme getirdi, dayanışma getirdi. Tarım ve hayvancılıkla uğraşan çiftçilerimizin kendilerine bir özgüven geldi. Süt üreticilerimizin devlet destek almaları, birliğimizin üreticilerimize gösterdiği yakın ilgi ve alaka takdire şayandır. Aranızdaki birlik ve beraberliği görünce oldukça mutlu oldum” diye konuştu.

Katılımcı Belediyecilik anlayışının önemine dikkat çeken Başkan Gürkan, “Sizinde ifade ettiğiniz gibi Malatya’mıza faydalı olacak her projede sizinle beraberiz. Yeter ki ortak paydamız Malatya olsun. Kaldı ki bizim belediyecilik anlayışımızın olmazsa olmazı ‘Katılımcı Belediyecilik’ anlayışıdır. Bu anlayış çerçevesinde, şehrin yöneticileri, kanaat önderleri, sivil toplum örgütleri ile birlikte şehri yönetmek anlayışıdır. Eğer şehrin yönetiminde bir başarı varsa, bu başarının temelinde sizler varsınız. Hep birlikte bu başarıyı gerçekleştirdik. Bugün Battalgazi Belediyemiz 2,5 yıllık bir belediye olmasına rağmen, tüm Türkiye’de öne çıkması sizlerle yaptığımız istişareler ve ortak aklın ürünüdür. Sizlerle çalışmaktan büyük mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum. Birlikten kuvvet doğar. Bu birlikteliği Malatya Platformu olarak herkesin gıpta ile baktığı, imrenerek izlediği bir çalışma performansı içindesiniz. Bende sizleri imrenerek izleyenlerden bir tanesiyim. Çalışmalarınız hep böyle birlik ve beraberlik içinde olursa, Malatya Mazisine layık istikbale hazırlanması noktasında emin adımlarla ilerler” dedi.

Belediye Bülteni

ihsan1

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız