SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gürün'de Otobüs Kazası

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:43:29
Gürün'de Otobüs Kazası
A- A+ PAYLAŞ

İstanbul’dan Siirt’e giden yolcu otobüsü, sabaha karşı Sivas'ın Gürün ilçesinde devrildi. Kazada 3 yolcu hayatını kaybetti, 40 kişi yaralandı. Kayganlaşan yolda devrilen otobüsün fren sisteminin arızalı olduğu iddia edilirken, yolcular korkunç kazayı anlattı.

Sabaha karşı saat 04.00 sıralarında meydana gelen kazada yaralanan ve Sivas Numune Hastanesi’ne kaldırılan Hacı Özbilen, “İstanbul’dan Diyarbakır’a gidiyorduk. Birden araba savruldu. Kendimizi yerde bulduk, yerde sürüklendik. Torunlarımı kurtardım, otobüstekilerin çoğunu da kurtaramadım. Kar vardı, ateş yaktım. Kurtulanlar ateşle ısındı yardım gelene kadar” dedi.

Kayseri-Malatya karayolunun Mazıkıran mevkiindeki kazada ölen Nuriye Demir, İbrahim Dayan ve henüz 3 yaşındaki Ömür Koçaklı'nın cenazesi, otopsi için Gürün Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazada yaralanan 36 kişinin tedavisinin ise Sivas ve Malatya'daki hastanelerde devam ettiği öğrenildi. Yaralanan 36 kişinin isimleri ise, "Turgut Gündüz, Doğan Biyem, Yahya Yıldırım, Zeynep Araz, Yusuf Envez, Hüseyin Çetinbaş, Sami Kiraz, Ayşenur Ergün, Lokman Yıldız, Önder Söylemez, Lokman Yalçınkaya, Nurettin Gündüz, Hikmet Kaya, Haluk Naci Büyükdağ, Mustafa Karagöz, Gülçin Nur Toprak, Pembe Toprak, Muhammet Toprak, Hacı Özbilen, Faik Alan, Cevher Demir, Müfrice Tanyeri, Zeynep Tanyeri, Yunus Ay, Sait Bağış, Fatih Kurtkan, İsmet Özalp, Mehmet Demir, Sadri Çakmak, Tuğba Şahin, Veysel Yetkin, Meral Koçaklı, Yasin Koçaklı, Mehmet Şükrü Kaya, Özlem Aslan Buğul ve otobüs şoförü İlhan Erol" olarak açıklandı.

Aracın fren sisteminin arızalı olduğu iddia edilirken, kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız