SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Gurur Duyuyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:48:38
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Fatih Lisesi’nin sportif başarıları parmak ısırtırken, okulda kupa koyacak yer kalmadı. 
 
Futbol, basketbol, voleybol, badminton, masa tenisi ve birçok spor branşında elde ettiği başarılarla adından söz ettiren Fatih Lisesi, zemin katta oluşturduğu 2 müzede kazandığı kupa ve plaketleri sergiliyor. Okullar arası spor müsabakalarında her yıl üst üste başarılar elde eden okulun tek sıkıntısı, müzesinde kupa koyacak yer kalmaması. Fatih Lisesi Okul Müdür Yardımcısı Seydi Battal Kılıç, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Fatih Lisesi, Malatya’nın en büyük liseleri arasında yer alıyor. 2 bin 300 öğrencimiz bulunuyor. Haliyle de yetenekli öğrencilere sahibiz. Eğitim-öğretimde sadece ders değil, sportif aktiviteleri ve sosyal başarıları da biz çok önemsiyoruz. Bütün branşlarda gençlerimiz oldukça iddialı. Öğrencilerimiz birçok branşta katıldıkları turnuvalarda başarılı sonuçlar elde ediyorlar. Bizde gençlerimizle gurur duyuyoruz” diye konuştu.
 
Kazanılan kupaları sergilemek amacıyla farklı yollar deneyeceklerini kaydeden Kılıç, “Kazanılan kupa ve plaketlerden müzemizde yer kalmadı. Bundan sonraki dönemde daha değişik bir müze çalışması yapabiliriz. Belki bir oda tarzında bir oluşum yapılabilir. Ancak o zaman kupaları koyabilecek bir yer bulacağız gibi görünüyor” dedi.
 
Beden Eğitimi Öğretmeni Efraim Karaman da, okul idarecileri, öğretmen ve öğrencilerin azimli çalışmaları sonucunda başarıların kazanıldığını belirtti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız