SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gurur Karaya Oturdu!

A- A+ PAYLAŞ

İngiliz Kraliyet Deniz Kuvvetleri'nin en büyük ve güçlü saldırı denizaltılarından biri olan "HMS Astute" adlı nükleer denizaltı İskoçya'da karaya oturdu.

İngiliz Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, ağustos ayında İngiliz donanmasına katılan 4 milyar euro değerindeki denizaltı İskoçya'nın kuzeybatı sahilinde karaya oturdu.

İngiliz Bakanlığı, kazanın nükleer bir tehlike taşımadığını ve olayda kimsenin yaralanmadığını bildirdi.

Olay yerine sahil güvenlik ve kurtarma yetkililerinin gönderildiğini belirten bakanlık, su seviyesinin yükselmesiyle akşam saatlerinde denizaltının yerinden oynatılabileceğini belirtti.

Ülkenin en yeni nükleer denizaltı filosunda yer alan 97 metre uzunluğunda ve 7 bin 800 ton ağırlığındaki "HMS Astute", kıyıdan iki bin kilometre uzaktaki hedeflere nokta atışı yapabilen füzeler taşıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız