SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Güven Tazeledi"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:06:17
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AKP Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Osman Güder’e “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu. 

Beraberinde, Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Sayın, Nevzat Aslan, Yaşar Karataş ve Muzaffer Karakuş ile birlikte AKP Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Osman Güder’e “hayırlı olsun” ziyaretinde bulunan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Bildiğiniz gibi 21 Aralık’ta ilçe kongremiz yenilenmiş oldu. Yeni bir heyecan ve yeni bir şevkle, yeni arkadaşlarımızla birlikte eskimeyen başkanımız görevine devam etme noktasında güven tazeledi. Bugün başkan yardımcılarımız ile beraber sayın başkanımız ve değerli yönetim kurulu üyelerini tebrik ve başarı dileklerimizde bulunmak üzere buraya geldik. Biz kendilerine bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum, yeni yönetimi kutluyorum. Eskide görev yapıp, başka alanlara geçmiş olan arkadaşlara da şimdiye kadar yapmış oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Başkanımıza da tekrardan hayırlı olsun diyorum” dedi.

AKP Battalgazi Merkez İlçe Başkanlığına tekrar seçilen Osman Güder ise, “Bildiğiniz gibi 21 Aralık’ta Battalgazi Merkez İlçe Kongremizi gerçekleştirmiş olduk. Kongreler teşkilatların kendilerini yenilemeleri için önemli bir fırsattır. Biz de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştık. Şükürler olsun kongremizi sonuçlandırdık” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız