SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Güven Timi Silahla Yakaladı

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:01:48
Güven Timi Silahla Yakaladı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Asayiş Şubesi ekipleri, Kurban Bayramı öncesinde yaptığı operasyonlarda haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan çok sayıda kişiyi yakalayarak adli makamlara teslim etti. 

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı güven timlerince İnönü Caddesi üzerinde şüpheli tavırlar sergileyip bekleme yaptıkları görülen şahısların yanlarına gidilerek polis tanıtma kartlarını gösterdikten sonra yapılan üst aramalarında İ.H.İ. üzerinde beline takılı vaziyette bir adet ruhsatsız tabanca, tabancaya ait şarjör içerisinde 7 adet fişek, diğer şüpheli İ.İ. üzerinde kemer ile pantolon arasına sıkıştırılmış vaziyette kesici kısmı 23 santim, toplam uzunluğu 40 santim olan, kesici kısmı gazete kağıdı ile kaplanmış bir adet bıçak elde edildi.

14 FİRARİ YAKALANDI

Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği'nce çeşitli suçlardan mahkemelerce haklarında yakalama emri bulunan ve bugüne kadar yakalanamayan şahıslar hakkında yapılan çalışmalar sonucunda ise kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçundan 12 yıl 10 ay 10 gün hapis cezasından dolayı M.Y., hırsızlık suçundan 3 yıl 10 ay hapis cezasından dolayı M.Ç., borçlunun ödeme şartını ihlali suçundan 3 ay hapis cezasından dolayı M.Ç., hırsızlık suçundan 6 yıl hapis cezasından dolayı S.K., karşılıksız yararlanma suçundan dolayı M.S., hizmet nedeniyle güveni kötüye kullanma suçundan dolayı P.D., yaralama suçundan 1 yıl 15 gün hapis cezasından dolayı S.İ., kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçundan dolayı M.M.S., taksirle birden fazla kişinin yaralanmasına neden olma suçundan 1 yıl hapis cezasından dolayı A.K. ve 6136 SKM suçundan 25 gün hapis cezasından dolayı M.Y. ile birlikte toplam 14 aranan şüpheli yakalandı.

FİRARİ ŞAHIS, UYUŞTURUCU HAPLARLA YAKALANDI

Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği görevlilerince başkasına ait banka veya kredi kartının izinsiz kullanılması ile yarar sağlama suçundan 3 yıl 1 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası ile aranan Ş.D. isimli şahıs da yakalandı. Şahsın yapılan üst aramasında toplam 40 adet açık şekilde üzerinde halka şekli bulunan captagon olduğu tahmin edilen hap, sol iç cebinde kesici kısmı 10 santim toplam 22 santim açılır ve kilit mekanizmalı bıçak, pantolon arka cebinde başka bir şahıs adına kayıtlı kendi fotoğrafı yapıştırılmış vaziyette nüfus cüzdanı ele geçirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız