SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Güvenli Sürüş Öğretilecek

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:30:03
Güvenli Sürüş Öğretilecek
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, sosyal ve maddi imkanlardan yoksun 130 kursiyere Turgut Özal İlköğretim Okulu’nda güvenli bisiklet sürme ve trafik kuralları eğitimi verildiği belirtilti. 
 
Malatya İl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanı Nebi Tepe, vakfın çalışmaları ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; 
 
"Malatya Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı bünyesinde yürütülen “Hayata Pedal Çevir” SODES Projesi kapsamında Vakfımız bünyesinde dosyası bulunan sosyal ve maddi imkanlardan yoksun 130 kursiyerimize resmi proje ortağımız olan Turgut Özal İlköğretim Okulu’nda güvenli bisiklet sürme ve trafik kuralları eğitimi verilmektedir. Eğitimler okulun bahçesinde hafta sonları farklı gruplar halinde yaklaşık 2 aydır devam etmektedir.
 
Malatya Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği üyeleri ve profesyonel sürüşçüler bisikleti hobi olarak sevdirmenin yanı sıra profesyonel yarışçı adayları yetiştirebilmek için 28.04.2012 tarihinde kursiyerlerimiz ile bir araya geleceklerdir.Yapılacak programda profesyonel bisikletçiler tarafından çocukların bisiklet kullanarak bedenlerine , psikolojilerine ve çevreye sağlayacakları faydalar hakında bilgiler verilecektir.
 
Etkinlikte öğrencilerimiz beşer kişilik gruplara ayrılarak her gruba bir profesyonel bisiklet sürücüsü tarafından güvenli bisiklet sürüş bilgileri , bisikletin çevre ve insan sağlığı üzerindeki etkileri anlatılacak , aynı zamanda öğrencilerin soruları yanıtlanacaktır." 
 
Etkinliğin 28 Nisan Cumartesi saat 09.00'da Özel Turgut Özal İlköğretim Koleji'nin yeni bina bahçesinde yapılacağı belirtildi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız